reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Ej, ale tu pusto... Szkoda, że co miesiąc jestem na 100 % pewna, że nie jestem w ciąży.. Wiosna przyszła... a ja jakoś tak, patrząc na ciążowe suwaczki dziewczyn, które dopiero co się starały o fasolkę, zatęskniłam za tymi emocjami comiesięcznymi przed @...

Zastanawiałam się, kiedy my zaczniemy starania.. I jakoś tak nie wychodzi mi nic optymistycznego...

reklama
Czesc malaga...
no watek obumarl, bo praktycznie to my tylko bylysmy takie wpadkowiczki kontrolowane, a raczej chcialysmy zafasolkowac ale z oczywistych wzgledow nie moglysmy... no i jak ty ucieklas to sama do siebie pisalam praktycznie na tym watku... i tak z dnia na dzien watek zaczal umierac :(

nio dziewczynki nie dlugo do was dołącze...

z tego co lekarz mowil to bede mogla od maja zaczynac nowe poczynania.. :)

Fajnie Kasiu, że już niedługo zaczniesz starania :)

Ja na razie nawet nie myślę o dzidziusiu.. Jeśli dostanę etat we wrześniu to pasuje trochę popracować, a nie od razu w ciążę zachodzić..

Hej Dziewczynki :D Chciałyście wpadki - to ją macie ;D

Kilka dni temu dowiedziałam się, że moja młodsza siostra jest w ciąży.. :) Co prawda nie planowała - jest na 4 roku studiów, ale powoli do niej dociera, że będzie mamą i cieszy się.. :)

A ja dalej czekam...

O rany, jak to przeczytalam to juz myslalam.... ::)
az mnie na chwile zatkalo :p
No to niezle, siora pewnie w wielkim szoku :D :D :D
gratulacje dla niej!!
ale chcialabym moc zlozyc je tobie ::)

reklama
:o a ja juz myslalam ze to malaga jest w ciazy... :D

wiecie co ja troszke poczekam z dzidzią.. :) niechce miec znow komplikaci w ciazy.. ze bede lezec plackiem.. i tak sobie mysle.. zrobic prezent na urodziny siostrze.. czyli tak na maj.. ::)
jak narazie biore to co mi lekarz zapisal... bo nie moge dostac okresu i znow biore Luteine. ::) :p

Do góry