reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Wszyscy śpią jeszcze, a ja się na zajęcia muszę zbierać ::)
Dziś egzamin - zaczynam sie stresować.. Trzymajcie kciuki dziewczyny..

Miłego dnia :)

reklama
A ja dzisiaj wolne..tzn. zajecia sa, ale jak bym pojechala to spoznilabym sie 1.5h, a po godzinie juz by byl koniec zajec, wiec krotko mowiac nie oplacalo sie.... :p
malaga powodzenia na egzamienie, na pewno wszystko super napiszesz :)

A ja sie musze pochwalic, ze zostaly mi juz tylko 2 egzaminy, wszystko pozostale mam juz do przodu.
Co prawda te co zostaly to magia totalna i nie wiem jak sie mam zabrac za nauke tych przedmiotow, ale musze byc dobrej mysli bo chce sie jak najszybciej obronic ;)

Nie było egzaminu :mad: Pani wystawiła nam oceny na podstawie prac, które kiedyś oddawaliśmy.. Nie przyłożyłam się wtedy, nie wiedziałam, że to może być na zaliczenie :mad: No i mam tróję :mad: Same piątki i czwórki i trója z matematyki, którą naprawdę dobrze umiem ::) Nieważne - ważne, że zaliczone i jeszcze tylko jeden egzamin, dwa zjazdy i koniec studiów ;D

Też się cieszę, że już koniec ;)

Poza tym rozmawiałam z mężem, na temat dziecka.. Zastanawiamy się, czy by nie spróbować w lipcu.. Nawet gdyby się udało, we wrześniu nie byłoby jeszcze nic widać ;) Tyle, że nigdy nic nie wiadomo, co z tą pracą ::) A jeśli zajdę w ciążę i od września znów dostanę umowę na zastępstwo?? ::) Tego się najbardziej obawiamy..
Zobaczymy...

Zbieram się do pracy :) Miłego dnia :)

Tak sie zastanawiam czy ciaza twojej siostry nie podzialala pozytywnie na twojego meza - stal sie lagodniejszy w tej sprawie, juz nie jest tak bardzo na nie, tylko sam mowi, ze by chcial.. :) bardzo mnie to cieszy :D

reklama
Do góry