reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Państwowo to w mojej przychodni zapisują tylko 15 każdego miesiąca-lipa-lekarze beznadziejni (tzn. byłam u jednego i się zraziłam).
Byłam prywatnie. I dzis ide też....

..no i widzisz, nawet nie wiedziałam ....

pójdę zrobic to badanie. a ta beta powinna byc nie mniejsza niż z poniedziałku , tak? I wtedy będzie można sądzić, że nie będzie źle?

beta co dwa dni sie podwajac powinna, czyli w srode powinans miec min 2 razy wiecej niz w poniedzialek,a w piętek dwa razy wiecej niz we srode, czyli dzis w czwartek jakies 3 razy wiecej niz w poniedziałek :). pomnóze ten wynik co ci wyszło przez 3 i dzis taki powinein mniej wiecej wyjsc :)

Dzięki Elżbietko. Odezwę się dopiero w poniedziałek - bo nie mam internetu w domu, a jutro z powodu Papieża nie pracuję. To nawet dobrze - będę leżec plackiem, żeby dzidzidzia "nie wypadła". A chciałam pójść na tą mszę na placu Piłsud.

Dziś się żegnam dziewczyny.
Pogodnych dyskusji.

hejka
Kamilala1 - trzymam kciuki!

malaga, elżbietka - niestety @ :( wczoraj az się poplakalam .. ale z bolu ..:( czy macie jakiś cudowny sposob na bole miesiączkowe? bo co miesiac jest gorzej

a z okazji Dnia Matki życzę nam wszystkim- a w szczególnościu już zafolkowanym - zdrowych bajbusków i dużo radości :)

reklama
Do góry