reklama
Kluliczek
Babka z laską
mój mąż wręczył mi dzisaj z mina zwyciężcy mrozonego królika. Czyli teraz czas muszę jakos go przerobic na mniejsze porcje. No ale grunt że jest, jak tylko dojde do siebie to mogę dalej rozszerzac diete mojej kruszynie.
BlackWizard
Fanka BB :)
A u nas ogólny strajk..Mleko, góra 100ml...obiadki 3 łyżeczki, dobrze, że chociaż pije trochę...
U nas to samo jest z mlekiem. Obiadki je ładnie. No i pije. Może to przez te upały

Dziewczyny apropo glutenu, bo mam zamiar dziś podać małej pierwszy raz.
Dodawać go do wszystkich obiadków czy tylko zupek? Bo we wszystkich schematach żywienia jest napisane, żeby dawać z zupkami. A co jak np na obiadek mała będzie miała marchewkę z ziemniakiem i indykiem, ale nie w formie zupkowej tylko daniowej? Wiem, że idiotyczne pytanie, ale ta cał sprawa glutenu jest dla mnie ciężka
Ostatnia edycja:
aga_q
TRZYNASTEGO :)
mój mąż wręczył mi dzisaj z mina zwyciężcy mrozonego królika.
sam upolował, czy dał zlecenie ;-) ???
aga_q
Dziewczyny apropo glutenu, bo mam zamiar dziś podać małej pierwszy raz.
Dodawać go do wszystkich obiadków czy tylko zupek?
Black - w tym wszystkim chodzi o to żeby podawać małą dawkę raz dziennie.
wszystko jedno do czego domieszasz :-)
BlackWizard
Black - w tym wszystkim chodzi o to żeby podawać małą dawkę raz dziennie.
wszystko jedno do czego domieszasz :-)
Dzięki ;-)
Zwariować idzie z tym rozszerzaniem diety

Szkoda że takim maluchom od razu schobowego nie można zaserwować, przynajmniej był by spokój

aga_q
Szkoda że takim maluchom od razu schobowego nie można zaserwować, przynajmniej był by spokój![]()
albo chociaż kanapkę

Ja wczoraj podałam mojej pierwszy raz gluten.. pół deserka z gerbera jabłko z kaszką manną i narazie nie ma oznak więc chyba zaakceptowany! a jak jej smakowało
Moja też mało mleka pije..woli soczki, wodę a kaszkę i zupki deserki normalnie po całym słoiku;-)

Moja też mało mleka pije..woli soczki, wodę a kaszkę i zupki deserki normalnie po całym słoiku;-)
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Kurdę to przez tą temperaturę, rozjechała nam się pory wszystki posiłków.
Cycki pękną, Lenucha pije owszej sok jabłkowy HIPP z wodą przegotowaną
Cycki pękną, Lenucha pije owszej sok jabłkowy HIPP z wodą przegotowaną
reklama
BlackWizard
Aga a najlepiej to żeby już umiały sobie same ugotować, o! 
No i podałam Julci marchewkę z jabłkiem i winogronami z kaszą manną. Zobaczymy co z tego będzie. Smak jej jak najbardziej odpowiadał. ;-)
Widzę, że nie tylko u nas takie jazdy z jedzeniem, ale tak naprawdę to się nie dziwię tym naszym maluchom, bo nawet mi (takiemu obżarciuchowi
) jeść się nie chce w takie upały

No i podałam Julci marchewkę z jabłkiem i winogronami z kaszą manną. Zobaczymy co z tego będzie. Smak jej jak najbardziej odpowiadał. ;-)
Widzę, że nie tylko u nas takie jazdy z jedzeniem, ale tak naprawdę to się nie dziwię tym naszym maluchom, bo nawet mi (takiemu obżarciuchowi

Podziel się: