reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe dania do jadłospisu

A ja wlasnie wyprowadzilam jedno danie z jadlospisu znaczy zjaralam zupe na braz. A ze tylko dziewczyny lubia braz to dzisiaj na obiad przepyszny sloiczek. Pozwole synu wybrac

reklama
A młoda wcale pić nie chce!!!!!!!:wściekła/y::angry::no:Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......nie wiem co jej odbiło!!!Juz chyba od miesiąca nic nie pije dodatkowego i nawet upały jej nie ruszają!!??:baffled:

A młoda wcale pić nie chce!!!!!!!:wściekła/y::angry::no:Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......nie wiem co jej odbiło!!!Juz chyba od miesiąca nic nie pije dodatkowego i nawet upały jej nie ruszają!!??:baffled:

Małpko miałam ten sam problem. Łaziłam za Kubą z butelką przez 2 tyg i dawałam tak co 1/2 godziny po kilka łyków i nauczył się:-) Poza tym strasznie pcha mi łapki do butli. Nakręciłam mu uchwyty od niekapka na małą butelkę i dałam do zabawy. Ma świetny gryzak i przy okazji całkiem sporo łyknie:tak: Tylko trzeba pilnować i czasami przebrać:happy2:

DAŁAM DZISIAJ FILIPOWI FLIPSA...OJ JAK MU SIE TEZ FLIPS SKONCZYL TO BYŁ WRZAS O NASTĘPNEGO...NO I ZIEMNIACZEK ZA NAMI..TEŻ ŁADNIE JADŁ ALE DAŁAM MU OK 3 ŁYŻECZEK...JUTRO ZNOWU PRÓBUJEMY :-D:tak:

U nas znowu brak apetytu:-:)-(, nie wiem, czy to ta duchota, czy kolejne zęby idą..No i z piciem też walka, jak wypije 60ml. na dobę to jest święto...

Bartek przez 4 dni dostawal marchewke, ale dostal zatwardzenia i wrocilismy tylko do cyca. Po 2 dniach zatwardzenie minelo, no i dzisiaj dostal ziemniaczka. Jak juz zaakceptuje w 100% ziemniaka, to powoli sprobuje znowu marchewke wprowadzic.
My tez mamy problemy z piciem. Wody nie chce,mimo to codziennie mu podaje- moze w koncu sie przekona. Rumianek tez nie podchodzi. Z soczkami chcialabym poczekac jeszcze troche.

To może Celinko do marchewki dodaj troszku swojego mleczka?? Bo sama marchew zawsze zatwardzi....tak jak ziemniaki i ten cholerny ryż który dodają do połowy obiadków :dry:

reklama
krasnalkowa,
ja już jestem ekspertem od zapychaczy - rzeczewiście podałaś obie rzeczy, którę wpływają na zaparcia. JABŁKO ze słoika niestety zapiera.

Aga_Q pisła o : Gerber - suszona śliwka, kleik kukurydziany polecam jak już się załatwi. Jeśli nie wystęka kupy kilka dni - to już z "góry" nic nie pomoże.

Czyli zwykle jabluszko,sklepowe nie sloiczkowe nie zapiera? hmm
Oczywiscie objechalam wszystkie sklepy w ktorych powinno byc najwiecej dzieciecego zarcia a tu ani sliwki ani kleiku kukurydzianego :-( Ten kleik to taki dla dzieci,tak? Rany ja juz sie gubie
Wczoraj musialam dac mu czopka, poszlo i usmiech na twarzy - od razu inny chlopak.
Jeszcze jedno pytanie jak dajecie kaszki do ktorych trzeba dodac mleka,to dodajecie modyfikowane mleko czy odciagacie swoje?
....ja tu czegos nie rozumiem,.... bo na kazdej kaszce ryzowej jest napisane ze latwe do przetrawienia wiec nie powinno zapierac.:-:)-:)-:)-(
Ja juz z checia bym mu dala schabowego z ziemniaczkami :-)

Do góry