reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

Hej dziewczyny !!!!
Mój syn zjada po całym słoiczku i jak widzi "am" to poprostu uszy mu się trzęsą .
Bardzo polubił te słoiczki ! Najbardziej smakują mu obiadki Gerber:happy:

reklama
Zielona - to fajnie, że synuś tak polubił obiadki:-). Mój niestety ciągle uważa, że cycuś jest najfajniejszy. I niech sobie cycoli, skoro i tak zostaję z nim w domku;-), ale najbardziej bym chciała, żeby znowu zaczął pić z butli (chociaż moje mleczko), bo jestem uwiązana:-(

moje dzieciaki ze smakiem zajadają kaszki: bananowe, malinowe i z jabłuszkiem:happy:
ale jakoś nie przepadają za zupkami jarzynowymi czy marchewkowymi ale szczerze mówiąc sama bym się tego nie chwyciła:-)

zuzia - moja mala tez nie chce pic z butli ... owszem na jej widok az podskakuje ze szczescia ale dla niej to tylko zabawa ... dodam ze daje jej wode do picia bo karmie tylko piersia ...

Mój nie chce ani soczków, ani wody, tylko cycuś jest the best:-). A z butli kiedyś umiał pić - moje mleczko i herbatki jak były upały. Zraził się jak chcieliśmy mu wprowadzić mleko modyf. i od tego czasu butla jest beee. Z kubkiem niekapkiem też próbowaliśmy, ale troszkę pociągnie i już nie jest zainteresowany:-p.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry