czarownica moj babel zjada 240-260 gram dania miesnego + soczek okolo 40ml lub 120 zupki warzywnej+ 140 dania miesnego+soczek i razy po 160 gram owockow.(duzy sloiczek)Do tego kaszka 240 gram taka na gesto lub przysmak na dobranoc Hippa 220 gram(mega duzy sloik) i cyc dwa razy na dobe :-)
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Iza chyba Cię zmartwię z tym normalnym jedzeniem to chya nie tak prędko, Oliwka prawie skończone 8 miesięcy i dalej nie wsyztko je - inaczej i dalej niewiele je. Myślę, że takie nasze jedzonko to dopiero jak dzieciki będą miały roczek
Priscilla
Fan(ka)
Viki generalnie zjada rzeczy wlasnorecznie przyrzadzone (dzieki Bogu ze mamy babcie
), chyba ze siedzi z mama caly dzien to je sloiczki ;-) .
No i wlasnie wczoraj dalam jej jablko z czarnymi jagodami Gerbera (od4 m-ca). Caly dzien zwracala to swinstwo. Wy tez macie takie problemy?

No i wlasnie wczoraj dalam jej jablko z czarnymi jagodami Gerbera (od4 m-ca). Caly dzien zwracala to swinstwo. Wy tez macie takie problemy?
już to pisałam na zdrowiu. Jagoda wczoraj wymiotowała po samym jabłku, własnoręcznie przez mnie stratym. Strasznie przykro na to patrzeć i mieć świadomość, że nic nie można zrobić, poza tym, żeby więcej tego nie podawać
a ua nas okazalo sie ze mala nie przepada za jablkiem ( dziwne bo my jablkowa rodzina ... ) no i mam pewne problemy bo ciezko znalezc deserek bez jablka ... dodanie sliwki suszonej ulatwia sprawe ale ile tej sliwki mozna jesc ???
poza tym wprowadzilysmy dynie ... jablko z dynia zostalo zjedzone dopiero po dodaniu sliwki
a ziemniaczki z dynia zostaly pochloniete bez zadnych wspomagaczy
czyli dynia pewnie ok 
poza tym wprowadzilysmy dynie ... jablko z dynia zostalo zjedzone dopiero po dodaniu sliwki
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Idzia - widzę, że śliwki okazały się u Was prawdziwym hitem
.
Kubuś w sobotę w końcu zaczął pić sok jabłkowy z butelki:-). Wcześniej nic za bardzo nie chciał pić, tylko trochę herbatki jabłkowej z melisą i to łyżeczką.
Dynię nadal uwielbia, szczególnie tę z ziemniakami Hippa.

Kubuś w sobotę w końcu zaczął pić sok jabłkowy z butelki:-). Wcześniej nic za bardzo nie chciał pić, tylko trochę herbatki jabłkowej z melisą i to łyżeczką.
Dynię nadal uwielbia, szczególnie tę z ziemniakami Hippa.
czarownica
Fanka BB :)
a moja zosia nie chce ostatnio jesc swojego jedzonka musze jej wciskac!! za to jak widzi ze ja cos jem to by sie wsiekla chce to samo i drapie i szczypie nic przy niej nie mzona jesc!!!
wczoraj dalam jej na obiad ziemniaka takiego ktorego gotowalam nam na obiad "z naszego gara" dodalam troszenke maselka i jadla jakby nie wiem co to za pysznosc byla a jak sie staram wymyslem zupki cudy niewidy to ona ma to w nosie
heh od dzis pyrka na obiadek!!
a z tymi jagodami to dziwne hmmm zosia nic nie bylo po jagodach ale warto to dopisac do watku Jakie jedzinko zaszkodzilo.....
wczoraj dalam jej na obiad ziemniaka takiego ktorego gotowalam nam na obiad "z naszego gara" dodalam troszenke maselka i jadla jakby nie wiem co to za pysznosc byla a jak sie staram wymyslem zupki cudy niewidy to ona ma to w nosie

a z tymi jagodami to dziwne hmmm zosia nic nie bylo po jagodach ale warto to dopisac do watku Jakie jedzinko zaszkodzilo.....
reklama
Podziel się: