Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Podałam dzisiaj antkowi deserek Hipp-a owoce z jogurtem truskawki i maliny- teoretycznie nie powinno podawac sie truskawek w tym wieku, deserek jest przeznaczony dla dzieci po 6 m-cu, dodam że bardzo mu smakowało!!!
co do parowek to ogladalam w polsce program i nie ma parowek cielecych to tylko nazwa i nic wiecej , no chyba ze kolo cieleciny lezaly nic wiecej to bylo na tvn
Co do parówek, to ja nawet mojej córce daję je bardzo rzadko. W nich są niestety same najgorsze rzeczy. My zresztą w ogóle nie kupujemy wyrobów mielonych, bo z pierwszej ręki nasłuchaliśmy się co tam trafia i aż niedobrze się robi:sick:.
Przed chwila na forum przeczytalam post jednej mamy ktora w wieku jednego miesiaca podawala dziecku soczek marchewkowy i jablkowy oraz zupke na wywarze z karpia
Kurcze to pewnie jak mial trzy miechy to juz jadl schaboszczaki???