reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

A ja dałam w sobotę Jagodzie odrobinkę ciasta drożdżowego (sama piekłam :) aż mąż się zdziwił). Tak jej posmakowało, że skończyło się to cycem, bo się zaczęła domagać jeść, a bałam się jej dać więcej.
Jagoda zdecydowanie woli biszkopty niż flipsy. Ja też :)

reklama
No dziewczyny nieraz musicie troche pomyslec co pisze bo nie mam polskich liter,Czarownica tak chodzilo mi o zupe:tak: ,Magdaleona napisala poprawnie.No niestety brak polskiego windows`a robi swoje.

Kuba też lubi ryż i nawet się ostatnio zastanawiałam, czy mu nie zrobić ryż z jabłkami. Może po świętach zrobię dla nas, to wtedy mu dam.

aska duzo zdrowiA dla Wiwi :) mam nadzieje ze bedzie ok

my dalismy malej zoltko przedwczoraj - ugotowane dodalam do zupki ze sloiczka - pomieszalam i mniam :)
a jezeli chodzi o picie to mala pije calkime sporo - mysle ze 300 ml dziennie wyjdzie - a najwiecej wypija po posilku :) w miedzy czasie to woli pobawic sie butelka i gryzc niekapka :)

narobilyscie mi smaku ta ogorkowa :) chyba zrobie :)

Bo u nas Maja przepada tez za ryzowka :tak: Ogorkowa mniam :tak: I buraczkowa tez mniam:tak: A ostatnio byla w siodmym niebie jak je dalam samego mieska bez zadnych dodatkow :tak:
A mam pytanko a co z kapusniaczkiem od kiedy mozna? Bo jak juz ogorkowa mozna? Ja to bym dala narazie sama wode z kapusniaczka z ziemniaczkami i warzywkami, co wy na to?

No u Oliwki ogorkowa furory nie zrobila,za to pomidorowa była super!
Na świeta mała spróbuje barszczu i rybki, chociaż rybkę to możej jej jutro ugotuję, bo na święta to spróbuje smażonego (oczywiście samą rybkę bez panierki ;)

Moje dziecko właśnie pierwszy raz dostało Sinlac i zjadł całą porcję (na razie z 60 ml wody - na próbę):-). Bardzo się cieszę, bo w końcu nie będę musiała się martwić, że nie je kaszek. No i najważniejsze - odpadnie jedno karmienie cycem;-).

reklama
dziewczyny - ktora z was podaje misiowy ogrodek z nestle ? kusi mnie bo to danie warzywne a nie owoceowe ale jest chyba tylko bezmleczne ? a ja nie uzywam zadnego mleka modyfikowanego - myslicie ze moge jej to zrobic na wodzie ? pewnie nie bedzie takie wartosciowe ale chyba sie skusze ... co wy na to ???

zuzia gratulacje - moze problemy sie wreszcie rozwiaza ? i moze z czasem posmakuje jednak i kaszka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry