reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

Idzia my podajemy Misiowy ogordek i to na wodzie robiony.
Maja nie lubi zadnego mleka tylko cycek, pisalam ze kaszki tez jada tylko na wodzie. Ostatnio jej zbrzydly kaszki probowalam roznych smakow ale niechciala jesc. Z ciekawosci kupilam ten Misowy ogrodek smak Marchewka z groszkiem. Robie jej z woda bo mleki blee no i Maja wciana bardzo chetnie zjada naraz duza miche tego, bez zadnego dodatku samo z woda:))) I Maja ma nowe niezalezne danie :)))
Zuzia1 no dzieci potrafia nas zadziwic:)) Majka uwielbia kwasne rzeczy ogorki itd ale jestem dla niej pelna podziwu ze zjada tez takie mdle kaszki bez smaku, ona potrafi zjesc miche kleiku zrobionego na wodzie i to bez zadnego dodatku. Czasami jej daje jakis owoc do tego co by to jakos smakowalo:-D
I dzis dalam jej ziemniaczki z marchewka i woda z kapusniaczka jejku ale jej smakowalo :))))

reklama
Priscilla ...jak z tym filmikiem, masz jakis link, to bysmy sobie obejrzaly :-D
Ja tak mysle, ze moze bedziemy sobie wklejaly jakis krotkie filmiki, na jakąs stronkę, np. sendspace.com, by moc pobrac i obejrzec...tylko kiedy to oglądac? :-(
a misiowy ogrodek tez uzywam tylko do zageszczania, ale moze sprobuje tak zrobic, jak kaszke na wodzie hmmm
Natalka wciaga calą miche kleiku kukurydzianego, ktory, choc dodaję do tego owocki, to i tak smakuje....bleeeee ;-) :yes:

Ja Oliwce dodaję od czasu do czasu misiowy ogródek do zupki - ale tylko do zagęszczenia i dla urozmaicenia smak szpinak i ziemniaczki - bo nie chce mi się robić szpinaku :-p

Mój Kuba trzeci dzień je Sinlac i bardzo mu smakuje:tak:.
Wczoraj robiłam dla siebie surową marchewkę i dałam mu spróbować, odrobinę zjadł ale krzywił się przy tym strasznie i więcej nie chciał. Widać do marchewki jeszcze nie dojrzał:-D.

Ja też już parę razy dałam Karolci startą marchewkę z ziemniaczkami i bardzo jej smakowało :tak: A misiowy ogródek to u nas jest podstawowy zagęszczacz zupek :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry