reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

Tia - ja podalam wczoraj - dodalam nawet marchewke aby troche urozmaicic smak. Po jednej lyzeczce viki miala przez 5 min odruchy wymiotne i tak ja wykrecalo i strzasalo, ze to poezja :-D Nagralam nawet filmik z tego, bo po raz pierwszy widzialam u niej takie zachowanie :-D

reklama
dziewczyny - ktora z was podaje misiowy ogrodek z nestle ? kusi mnie bo to danie warzywne a nie owoceowe ale jest chyba tylko bezmleczne ? a ja nie uzywam zadnego mleka modyfikowanego - myslicie ze moge jej to zrobic na wodzie ? pewnie nie bedzie takie wartosciowe ale chyba sie skusze ... co wy na to ???
Idziu - jak Twoje dziecko zje Misiowy Ogródek na wodzie, to naprawdę będę pełna podziwu;-). Próbowałam "tego czegoś" i jest , jak dla mnie, bleeee.... dla Kuby oczywiście też:-D. Potem dodawałam niewielkie ilości do zupek, żeby zużyć.

priscilla szkoda ze nie mozna na bb filmikow zamieszczac :)
a robilas to na wodzie czy mleku modyfikowanym ?

zuzia rozumiem ze na mleku to jest zjadliwe ? :)

Idziu -na mleku nawet nie próbowałam robić, bo Kuba mleka modyfikowanego też nie znosi:-p. Myśle jednak, że mleko wcale nie polepszy smaku Misiowego Ogródka. Poza tym nasze dzieci znają juz tyle smaków, że wątpię żeby jadły sam Misiowy Ogródek, ale może się mylę:confused:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry