reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

reklama
Buba pisałaś o jogurtownicy-mi też się to telepie po głowie-jest ich tyle na allegro. ale wiesz jak się robi jogurt??? z mleka modyfikowanego? mi zdecydowanie brakuje wyobraźni kulinarnej:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dziekuje Buba;) a Czy ty miesko kupiujesz w sklepie miesnym czy masz z jakiegos pewnego zrodla (takie bez ulepszaczy sztucznych??)
a kapuste i ogorki juz mozna dawac??? a pomidorowa!!z normalnym przecierem czy moze dodac troche soku pomodorowego??

Czarownica - kasze bezglutenowe, to gryczana, jaglana, kukurydziana i kaszki/kleiki ryżowe. Kus-kus jest z glutenem.
Do pomidorowej daję przecier, ale kupuję taki, który nie ma żadnych dodatków. Nie przyszło mi niestety do głowy w lecie, żeby zrobić domowy:-(. Ogórkową już robiłam, z kapustki jeszcze nie. Ale Buba pisała, że już dawała.

wow - ale mialam czytania c- i troche nowych rzeczy sie dowiedzialam :)
my tez mamy 5 posilkow ale musze chyba cos zmienic bo mi jakos nie pasuje to co mamy;
kolo 8 mamy cyca
kolo 11:30 zupka lub danie
kolo 15 deserek ze sloiczka + flipsy na zakaske
kolo 18 kaszka lub jak sa protesty to zupka;
kolo 20:30 cyc;

wydaje mi sie ze te posilki sa kiepsko rozlozlozone a ten cyc to juz nie taki syty - bo chyba juz za malo ciagnie kamilka; wiec kolo 9 przed spanie moze dam malej kszke jeszcze ? albo platki ryzowe na wodzie ... sama juz nie wiem ...
a jutro zrobie chyba ogorkowa ... takiego mi smaka narobilhyscie :) no i ten kisiel ... tylko musze przepis odszukac :)

reklama
Do góry