reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

reklama
maarta makrela i to wedzona no ladnie tesciowka poszalala ;-) mysle ze niepowinno mu to zaszkodzic ale z rybkami trzeba uwazac.Na dobre moga w menue zagoscic po drugich urodzinach a u alergikow po trzecich.
Czarownica miesko kupuje nam babcia z pewnego zrodla(na Grochowie) lub tak jak pisalam moja siostra.Wyglada ladnie i jej synek alergik to wcina od trzech lat wiec licze na to ze jast ok ale tak naprawde to pewnosci nigdy sie nie ma ;-)
Z pomidorowka to mozna juz ale bardzo ostroznie pomidorki lubia uczulic najlepiej stosowac zamrozone bo te przeciery sklepowe sa zbyt esencjonalne i chemiczne.Kapustke kiszona tez ale trzeba obserwowac czy brzunio nie boli lub czy nie ma wysypki wokol ust bo moze podraznic.To samo z ogoreczkowa.Delikatnie dla smaczka.Oczywiscie ogory wlasnej roboty dobrze by testowac.
KASZA jaglana jest z prosa a kus kus jest z przenicy.Bezglutenowe dokladnie wymienila Ci ZUZIA.Gryczana podajemy biala a niepalona.
papajkaDzieks,dzieks co moge to chetnie pomoge ale co kilka mama to nie jedna i ryzyko bledu da sie zminimalizowac bo kazda cos dorzuci ze swojej skarbnicy wiedzy i doswiadczen no i mamy encyklopedie ciekawostek gotowa ;-) z modyfikowanego mleka to nie wiem czy mozna uskutecznic produkcje jogurciku,ale trzeba by sprobowac.Potrzeba matka wynalazku;-)
Ja jogurcik mam zamiar wprowadzic w 11 miesiacu na dobre.Zobaczymy jak pojdzie:confused:

Rybcia dzięki za wyjaśnienia-muszę to teraz organoleptycznie uskutecznić:cool2:
Buba eksperimentos się startos:-D:-D:-D:-D:-D a nóż wyjdzie:-D i ja wobec tego poczekam do 11 miesiąca;-)

Ale lubię takie wieczory Poleczka śpi, domek w miarę uporządkowany, z moją pracką się nie ruszę bo mężulek materiałów mi nie wydrukował;-) - istny czilaucik:cool2::cool2::cool2::cool2: aż się prosi o jakiegoś drineczka:elvis:

No ja juz z drineczkiem ;-) pracuje niestety jeszcze i weekendzik przerombany bo sesje mam a dzis casting robilam a Franek jak prawdziwy facet pomagal mi modelki wybierac :-) A tek bardzo poimprezowac w weekend chcialam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: no ale coz...
Co do dzogurtu to na banczek wyjdzie cosik amoze opatentujesz i fortunke zbijesz :-p :-p :-p

Ciekawą masz robotkę BUBA:szok::tak::szok::nerd::cool2::cool2::-D

qrcze, bateria mi siada a jeszcze chciałam jakąś kieckę wybrać na allegro, a jak nie chce mi się ruszyć:baffled::baffled::baffled: - wszystko inne :cool2: mam pod ręką:elvis:

jablek mam pod dostatkiem wiec moze jutro zafunduje kisielek ? tylko make musze kupic bo nie mam - dawno mi nie byla potrzebna :)
a wczoraj dalam malej kawaleczek skorki od chleba zeby jej n9ie bylo przykro ze my jemy :) smakowal ... ale jeszcze sobie odpuscimy na jakis czas :)

reklama
Mój ostatnio to by mi do talerza wszedł:eek::baffled:. A pory posiłków na razie mamy różne, więc jak jem obiad, to stoi przy mnie i próbuje coś "wycyganić";-):-D. Dzisiaj już mnie tym wkurzył, bo prawie histerii dostał, że nic mu nie daję (a na talerzu nie było nic, czym mogłabym się z nim podzielić:cool2:), więc otwarłam mu jego ukochaną dynię i zszamał cały słoik. Do niedawna nie był taki natrętny, bawił się i wcale go nie interesował nasz obiad. Chyba trzeba będzie zgrać się w czasie i jeść razem z nim.

Do góry