reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

z Zywcem była juz wczesniej afera, na szczescie u nas kranówa jest naprawde smaczna i mało kamienia.
Joaśka sama tez bym takiego jogurciku zjadała, mniam:-)

reklama
U mnie tez dzieciaki pila wode zywca :-(
A powiedzcie mi czy nasze maluchy moga juz pic maslanke? Dzis dalismy Mai sprobowac i wariatka wszczela awanture ze chce wiecej.

Myślę, ze tak, ja daje nawet Natalce już jogurt naturalny i twarożek i nalesniki na zwykłym mleku i nic jej nie jest, nieźle co, a po mleku modyfikowanym coś miała :-D widać proszek jej nie służy :-D lepsza natura :-D

nasza mala tez dostaje juz od dawna jogurty i je z nami nalesniki na zwyklym mleku :) a o maslance jakos nie pomyslalam ...

margarett faktycznie proszek malej nie sluzy ...

jak fajnie ze Wasze dzieciaczki juz tyle jedza, u nas narazie wstrzymanie z nabialem bo Antos miał skazę, teraz pójdziemy za tydz na kontroke i szczepienie i zobaczymy co powie doktorka:-) Był tez wczesniej uczulony na gluten ale mu przeszło wiec z nabiałem moze tez tak bedzie:confused:

Dobrze, że z glutenem juz ok. Dużo łatwiej wtedy.
Trzymam kciuki, żeby skaza też przeszła.

A u nas nie wiem co. Raz po jogurcie są jakieś plamki na szyi, raz nie. Jogurt naturalny. Czasami ma coś po jajku całym, czasami nie.

A najgorsze jest to, że zaczynam podejrzewać, że to nie nabiał.
I zaczynam się bać, że to ostre słońce :(
Mąż w jakimś stopniu ma alergie na promieniowanie słoneczne.
Najwyraźniej to widać, jak wychodzi z cienia na słońce - od razu kicha. Tyle, że poza tym nic.
W poprzednie wakacje Jagoda miała całą buzię obsypaną. I podobno były to potówki, teraz juz nie jestem tego taka pewna.

No ale miało byc o jedzeniu.
Tak więc jutro znowu będziemy testowac jogurt

reklama
Joaśka ja też mam tak jak wyjde z zaciemnionego pomieszczenia na słońce to od razu kicham.Niunia też tak ma jak jesteśmy w cieniu i wyjdziemy na słońce to kicha.

A żeby nie odbiegać od tematu jedzonka dziś niuni zaserwuje na obiadek ziemniaczki z serkiem naturalnym i jajeczkiem.

Do góry