Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mój Oli mleko przestał pic jakieś 4 miesiące temu.Do dzis nie ma mowy żeby chociaz 100ml wypił. Dostaje kaszkę raz niekied 2 razy dziennie za którą tez zbytnio nie przepada.
koga mi sie wydaje ze spokojnie starczy tych mlecznych rzeczy
a kisielek robi sie tak-mozna z soczku lub owocow i zageszcze sie maka ziemniaczana(do kubeczka troszke wody i maki wymieszac i wlewac na gotujacy sie sok i mieszac)
Mateusz też pije mleko 2xdziennie, co drugi dzień kaszkę mleczno-ryżową i bardzo lubi jogurty naturalne i wszelki nabiał oprócz sera żółtego.
Dzisiaj rano jadłam na śniadanie płatki fitness z jogurtem naturalnym - o matko ale mu smakowały - dałam mu trochę
Czy nasze dzieciaki mogą jeść takie płatki zwykłe z jogurtem?
moja Zuza odkad rozstala sie z cycem to posilki mleczne ma przewaznie rano i wieczorem a wciagu dnia niekiedy jogurt lub serek. Lolcia ja wlasnie daje Zuzi platki z mlekiem modyfikowanym. Zuza je uwielbia-bardziej nawet niz kaszke.bo samego mleka ona w ogole nie chce pic