Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aqua- my na drugie śniadanie dajemy taki mus owocowy (np. truskawki lub wisienki +jabłuszko i morele i do tego dodaje 3 miarki mleka i miksuje ale nie na papke troszke jest paproszków a co do podwieczorku to raczej owoce banan z jabłkiem lub tak jak wczoraj jajecznice)a ja czasami już nie mam weny twórczej co dawać Kubie do jedzenia :-( najgorzej jest z drugim śniadaniem i podwieczorkiem - co wy dajecie ????
jedynie zje wszystko jak mu domisia wlacze
wtedy zajmuje sie ogladaniem i nie zauwaza jak przemycam mu jedzonko
kochają piloty, jedzą tylko przed tv. A my się dziwimy, że mężczyźni jedzą kolację przed telewizorem
;-)
;-)
Koga - ja tak Antkowi daje 2 lub 3 posiłki mleczne czasami są dwa butla rano 240 ml i kaszka mleczna na kolacje.mój Maks rezygnuje z butli mleka do snu, ostatnio pił już parę łyków a traz to w ogóle nie chce - z jednej strony to dobrze bo mogę mu zacząć skutecznie myć zęby po kolacji, bo już nie ma potem butli, a z drugiej to nie wiem czy nie dostaje za mało mlecznych posiłków![]()
![]()
![]()
teraz mu zostaną: 2-3 x butla z mlekiem + kaszka na mleku na kolację
to wystarczy???
na opakowaniach mleczka tak piszą 2lub3 posiłki mleczne