reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
osinko u nas też ząbki, ryki i tulenie:-(
u nas dodatkowo totalny brak apetytu
po 18 na siłę dałam Agatce jeść, od rana zjadła pół banana
wcisnęłam jej 3 łyżeczki zupki i potem już ładnie jadła
kasiulla23
Mama marcowa'06
u nas to samo z apetytem - "wchodzi" jedynie mleko, woda mineralna, twarozek i jajecznica

karolkaz
Fanka BB :)
Ale coś jest w powietrzu....
przesilenie wiosenne...dużo dzieci ma kiepski apetyt...mój Antek identycznie widziwia...je np. obiad mleko i wieczorną kaszkę...teraz dostał frutapurę - jabłko i morele z danonkiem i to mu strasznie smakowało..

Mama Stacha
&Franka&Janka
Stasiek je zawsze, wszystko i w każdej pozycji :-)
Iga też nie chce jeść..przysysa się za to co chwila do cyca. Albo podnosi mi bluzkę i się na nim kładzie. zwykle nie pozwalam jej na takie numery, ale jest takie beidna i rozdrażniona tymi zębami że jej odpuszczam. i przytula się do woli...
oj czemu ten brak apatytu mi się nie zdarzył??? lodówka pusta więc właśnie zeżarłam pół słoiczka jabłek smażonych...
oj czemu ten brak apatytu mi się nie zdarzył??? lodówka pusta więc właśnie zeżarłam pół słoiczka jabłek smażonych...
A
azik
Gość
a surowego mleka to Piotrek jeszcze prawie nie próbował - tyle co tacie podje - cały czas się boję i nie wiem jakie podawać 
szukam tych lepszych i nie wiem które to są...
a do krowy daleko...
a co dawać jak nie mleko??
ja dla mojego męza przygotowałam 2 tygonie temu pln - jak zostawał z Bartkiem sam i tak teraz je (oprócz ostatnich dni choroby)
zrezygnowaliśmy z płynnego mleka z wielu powodów (za długo pisania, kolejka do gastrologa, itp) o piersi juz dawno zapomnniałam
mleko Bebiko3 210 ml
BANAN, JABŁKO, JOGURT
SPANIE
kaszka 200 ml 14 miarek
SPACER
kanapki + picie
SPANIE
obiad
JAK ŁADNIE TO SPACER
KĄPIEL
kaszka 200 ml 14 miarek
szukam tych lepszych i nie wiem które to są...
a do krowy daleko...
a co dawać jak nie mleko??
ja dla mojego męza przygotowałam 2 tygonie temu pln - jak zostawał z Bartkiem sam i tak teraz je (oprócz ostatnich dni choroby)
zrezygnowaliśmy z płynnego mleka z wielu powodów (za długo pisania, kolejka do gastrologa, itp) o piersi juz dawno zapomnniałam
7:15
9
9-11
11
12-13:30
14
14-16
16
17-18
19
19:15
reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Patrykowi apetyt tez dopisuje
Wlasnie sprobowal placka ziemniaczanego bardzo mu posmakowalo:-) Zjadl by wiecej ale dalam tylko troszeczke.
Podziel się: