reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

asioczek - dzięki, właśnie sobie poczytałam :)

A mój Jaś jakoś nie może się do herbatek przekonać, soczek też rzadko i raczej niechętnie ::) No i sama nie wiem, jak go traktować, bo pije z butelki, ale mój pokarm ::) Więc nie wiem, czy aby na pewno da znać, jak będzie spragniony.

reklama
U nas Bobowvita juz sie pojawila z powrotem, ale hipp Majce podchodzi wiec zmieniac nie bede

Maj ma wyraznie sprecyzowany gust co do sloiczkow ma byc slodkie ...
dania z jablkiem fuj, dynia z ziemniaczkiem jeszcze gorsza, ale gruszka i marchewka z hippa sa pyszne, bo slodkie.

Pytia jezeli karmisz mlekiem ktore sciagasz w danym dniu powinno byc ok. Mleko dostosowywuje sie do temperatury i jest bardziej wodniste. U mnie to bylo calkiem widoczne jak mleko postalo chwile w lodowce.

Magdaleno juz nie karmie piersia od 28 czerwca Majka tylko na sztusznym mleku jedzie. Na sciaganym mleku Maja byla ponad 2 miesiace.

:) :) :)u nas totalny hit sok marchwiowo jablkowy z bobovity Igi wsowa migiem jakby go ktos gonil :) :) :) :) kurcze kiedys corka kolezanki tylko karotke lubiala a potem az pomaranczowa byla :) :) :)

My dzis sprobowalismy pysznosci ze sloiczka startego jabluszka z gruszka pychota tylko gruska jakas taka kwasnia byla i synus robil swietne minki ;)

reklama
kaśka76 pisze:
kurcze u mnie hipp drogi strasznie, kupuję z bobovity, gerbera i bobofruta.

wstyd sie przyznac, ale nie wiem ile kosztuje u nas sloiczek Hippa. Na probe kupilismy kilka roznych sloiczkow i Hipp u nas bije na glowe inne wiec zostalismy przy hippie. A maz robi zakupy wiec ceny nie znam. Z ciekawosci musze sprawdzic czy u nas tez taka duza roznica.

Do góry