czarodziejkaM
Fanka BB :)
Cyce jak u murzynki
trafione w dziesiątkę! Buuuuuu:-( Ja mam miskę E teraz,więc możesz sobie wyobrazić - cycki murzynki w moim wykonaniu :-( Ehhh jedyne pocieszenie-że to wszystko dla dziecka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cyce jak u murzynki
Czuję się ze sobą fantastycznie: moje ciało stworzyło i dało życie najcudowniejszej istocie na ziemi! Kocham je!
ja się podpisuję pod tym postem w 100%......;/;/;/ja mam dokladnie jak malutka
na rozepy kupilam perfecta mama, w ciazy stosowalam mustele i byla do bani
wogole plakac mi sie nad moim cialem chce, wielkie pregi na udahc i tulku i biuscie, brozowa krecha na brzuchu, pepek wileki i brazowy jakby byl brudny, otoczki brodowek jak opisala dobranocka i flak na brzuchu tragedia juz stroju kapielowego nie wloze![]()
No ja przed ciaza maiałam miske E... Teraz nosze F/G ale szczerze powiem że F jest juz daaawno za ciasne... No i 75 pod biustem.Ja mam miskę E teraz,więc możesz sobie wyobrazić - cycki murzynki w moim wykonaniu :-(
ja się dobrze pomierzyłam i kupiłam na Allegro. Nie żałuję, choć ryzykowałam. Mam takie dwa (czarny i biały) tylko że 75 F. MEGA wygodne i świetnie trzymają, a poza tym śliczne. A nawet spać w nich można, takie fajne :-)
BIUSTONOSZ do karmienia *MAMA LUX* 2 kolory 75 E (1285053764) - Aukcje internetowe Allegro