mamolka
Fanka BB :)
a przebadałaś sobie hormony tarczycy?Nawet nie chce mi się pisać co mi nagadali w tym krakowiejestem w kropce i nadal bez pomocy w rozwiązaniu zagwozdki, dlaczego nie mam okresu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a przebadałaś sobie hormony tarczycy?Nawet nie chce mi się pisać co mi nagadali w tym krakowiejestem w kropce i nadal bez pomocy w rozwiązaniu zagwozdki, dlaczego nie mam okresu.
a przebadałaś sobie hormony tarczycy?
kbetina a może to wszystko przez nerwy, stres?? Co jak co ale przydałoby ci się odpocząć i chwilę nie myśleć o tym wszystkimTak mi niesamowicie przykro
(((
Po prostu śmiech na sali!W ogóle w Karkowie to mi napisałi że jestm przypadkiem nieokreslonym ;/

Kbetina, a gdzie w Krakowie byłaś? Na Kopernika? Ja mam bardzo dobrą panią ginekolog, która jednej mojej koleżance już pomogła - skierowała ją do specjalisty, a wcześniej dziewczyna tułała się po lekarzach - co jeden, to droższy, a nic nie poradzili. Ta lekarka pracuje też na Kopernika właśnie, no i zna dużo ludzi, więc w razie czego wie, do kogo wysłać, jeśli sama nie może pomóc.