reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy

Welonka, jaki boski ten wiersz,
aż mnie zatkało, czytałam go kilka razy...
pozwole sobie na małą "kopię"...

reklama
Pogodziłam się z faktem, że do formy za szybko nie wrócę i poszalałam dziś na zakupach ciuchowych - od razu lepiej się poczułam :-)

a jak jak usiłowałam zakupić stanik ( czytaj dwa berety i sznurowadło jak mawia mój mąż), to babka weszła do mnie, żeby zobaczyc jak kurna wyglądam i się zapytała: a pani jest w ciąży?:shocked2::-:)confused::szok:

ja przed ciaza juz bylam "utyta" (piekny neologizm :-p),wiec sie przejmuje soba mniej,niz Gaaliyah czy Zuziaczykacper,albo Mysz,ale tez bym chciala spasc z wagi.ale katowac sie nie bede.t m bardziej,ze Piotr mowi,ze jemu nie przeszkadza-osie lubi do mnie przytulac,bo sie ode mnie ogrzewa,a jakbym byla taka jak przecinek,to na co mu taka kobieta? :-D

hahha, Betko ja byłam jak pół przecinka:-p:-D ogólnie nie chce spadać z wagi, tylko mnie brzuch drażni! wreszcie mam rozmiar 38 ( a nie 34!) w dupie rzecz jasna- mąz jest happy.:-)

Gaaliyah-u mnie sprawa wyglada podobnie-ja nie chce spasc z wagi-musze przyznac ze troszke mi zostało z tej ciazy-biust,pupa i brzuch-to ostanie to akurat mnie nie cieszy

Wlozylam dzis pod sukienke majtki sciagajace (pierwszy raz w zyciu takei majtasy nabylam :szok:) i wygladalam calkiem dobrze :-) Nie bylo widac flaczka ;-)
A co do mezow to moj tez mowi ze mu sie podobam, ale ja jednak te 9kg chce zrzucic mimo wszystko...
Tylko zwykle jest tak ze jak sie chudnie to biust idzie w dol, wiec mi juz sie chyba bedzie majtal na wysokosci kolan :-D

reklama
Do góry