Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie
Ja niestety nie mam problemu z biustonoszem- pokarm miałam tylko przez 2-3tyg i znikł. I znów mam małe cycuszki. Pracuje teraz nad brzuszkiem, a jak Wam idzie z tym? Macie może pionową kreske?
A ja zastanawiam się, czy wracanie do formy oznacza w mym przypadku przyspieszone cofanie się poprzez kolejne niedogodności ciąży... Właśnie przechodzę mdłości :/.
Kluliczek- a ja mam jem bitą smietanę jak chora ( tak jak na początku ciąży)
ja też mam tą okropną kreskę, niech ona już zejdzie, bo flaka jeszcze zniosę, ale ta krecha jest dla mnie paskudna
kupiłam sobie na dvd ćwiczenia na brzuch ale jak narazie siedzę, jem słodycze i wpatruję się w tą płytę, jakby miał z niej wyjść super płaski brzuch i się wymienić z moim obecnym
jeszcze zostalo mi 8 kg żeby mieć wage sprzed ciąży, ale zanim to nastąpi to chyba dostane szałuprzez tą okropna oponę i kreske na brzuchu, do tego mam rozstepy na piersiach i nogach masakra, a mamy jechać nad morze
Zania - to zostalo Ci tyle kilogramow ile mi... Przynajmniej dla mnie jest to pewna pociecha... Ale Ty pewnie nie masz takich obrzydliwych ud z celulitisem Nawet sie ciesze ze wtym roku nie bede sie rozbierac na plazy, choc mam do niej tylko 25 minut spacerem...
Mnie zostało 6kg, ale nimi się nie martwie - bardzo drażni mnie ten brzuch. Przez 27 lat nie miałam nawet boczków a teraz wrrrrrr koszmar
Jedna pociecha to krecha znika, czytałam, że potrafi znikać dopiero po 7 m-cach .
A na ćwiczenia brzucha daje sobie 2tyg. jak nie będzie poprawy mam to w nosie a na diete to na pewno nie przejde :-)
Faceci mają za dobrze, zrobią i .... zero obiawów, zero zmian, zero rostępów itd
nici z plażowania słońce się przestraszyło żę wystawię swoje ciało i sie schowało, wiec nad morze nie pojechaliśmy, ale byliśmy w parku gdzie jest zoo dla dzieci, piękny ogród i pełno zieleni, dzień zaliczam do bardzo udanych