Gaal
Fanka BB :)
mysz- ja zamawiam sobie staniki u takiej babki w gdansku w pasazu krolewskim, przywozi mi staniki z hurtowni, staniki sa firmy Kolekcja wiosna/lato 2007 | Biggi.pl kosztuja 69 zł , plecam modele: eva, brigitte, yvonne,xena, mea, małgorzata - są na grubych ramiączkach i z reką na sercu polecam, przy dużych piersiach lepiej kupować takie, które podtrzymują i pięknie modelują i podkreślają, a nie jak u starej babci robią jakieś zabudowane staniki na duże piersi
fajna strona jest też ze stanikami: Witamy na stronie Hurtowni Bielizny Pati&An | Hurtownia Bielizny Pati&An
ja mam H, zawsze miałam 75 D ( czasem C) i byłam bardzo zadowolona, ale teraz to załamka! ohydny wielki biust, jak mam gdzieś podejść szybciej albo biegne, to cyce skaczą jak oszalałe, aż strach, że kogoś zabiję tymi dojkami!

fajna strona jest też ze stanikami: Witamy na stronie Hurtowni Bielizny Pati&An | Hurtownia Bielizny Pati&An
ja mam H, zawsze miałam 75 D ( czasem C) i byłam bardzo zadowolona, ale teraz to załamka! ohydny wielki biust, jak mam gdzieś podejść szybciej albo biegne, to cyce skaczą jak oszalałe, aż strach, że kogoś zabiję tymi dojkami!