reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy

mysz- ja zamawiam sobie staniki u takiej babki w gdansku w pasazu krolewskim, przywozi mi staniki z hurtowni, staniki sa firmy Kolekcja wiosna/lato 2007 | Biggi.pl kosztuja 69 zł , plecam modele: eva, brigitte, yvonne,xena, mea, małgorzata - są na grubych ramiączkach i z reką na sercu polecam, przy dużych piersiach lepiej kupować takie, które podtrzymują i pięknie modelują i podkreślają, a nie jak u starej babci robią jakieś zabudowane staniki na duże piersi:angry:
fajna strona jest też ze stanikami: Witamy na stronie Hurtowni Bielizny Pati&An | Hurtownia Bielizny Pati&An

ja mam H, zawsze miałam 75 D ( czasem C) i byłam bardzo zadowolona, ale teraz to załamka! ohydny wielki biust, jak mam gdzieś podejść szybciej albo biegne, to cyce skaczą jak oszalałe, aż strach, że kogoś zabiję tymi dojkami!:no::no::no:

reklama
jednej znajomej zostały jakie miała, ale ona cały czas nosiła normalny stanik, nawet po domu, potrafiła nawt wyjść z domu w dwóch stanikach, bo miała takie duże i ciężkie :-D inna miała duży D, a teraz ma ledwo A, nie wiem od czego to zalezy, ciekawe jakie mi zostaną cyce, ja chcę mniejsze, aga na serio to nie jest fajne, jak idę ulicą to mi się robi nie ten teges jak faceci się wlepiają gałami w moje karmiące cycunie..:-( normalnie się wstydzę, a przedtem moje piersi były powodem do dumy dla mnie, bo pomimo, że byłam szczupła, brak tyłka ( czytaj płaska dupa), to chociaż cyce miałam niezłe, a teraz ..... :sorry2::dry:

to jak mi zmaleja z moich kuwa załoznych beee to juz nic nie bede miala. szit:tak:. to kredyt i zrobię sobie bombki;-)/ gaal no ty chyba se żarty robisz, ze sie wstydzisz???udawaj, ze nie widzisz. i sie nie martw. ile bab (w tym jaaaaaaa) by chciało takie cyce mieć

to ja ci prześlę pół kilo pocztą, mama nauczyła mnie dzielić się z innymi jak mam coś w nadmiarze i moge oddać:-D;-)

gaaliyah - moglabys jakos opisac sklepik tej babki u ktorej zamawiasz staniki??? Numer stoiska czy sklepiku czy cos w tym stylu :eek: Moze sie kropne do Gdanska jak moj brat przyjedzie - kaze mu spacerowac z Jasiem a sama sie rzuce w wir zakupow stanikowych :-D Moze akurat babka bedzie miala moj rozmiar bo nie jest jakis nietypowy (85 C)

gaaliyah - moglabys jakos opisac sklepik tej babki u ktorej zamawiasz staniki??? Numer stoiska czy sklepiku czy cos w tym stylu :eek: Moze sie kropne do Gdanska jak moj brat przyjedzie - kaze mu spacerowac z Jasiem a sama sie rzuce w wir zakupow stanikowych :-D Moze akurat babka bedzie miala moj rozmiar bo nie jest jakis nietypowy (85 C)

Mysz- pasaż królewski znajduje się na Placu Węglowym, tuż obok Teatru Wybrzeże i LOT-u. Sklepik tej babki jest na parterze ( tzn. musisz zejść po schodkach na dół, bo do pasażu wchdzisz jakby od góry), naprzeciwko schodów jest sklep z ubraniami dla kobiet w ciązy i to jest właśnie ten sklep:-) babka to taka blondynka ciemna, z dużym cycem ( hahah), w wieku ok.50-55 lat.

reklama
ales ty szybka- dzieki wielkie :-)

Aha - moja mama radzila mi trzymajace biustonosze firmy Felina (sama ma problem z duzym biustem...)

Do góry