reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrócić do formy

reklama
Ona leży juz w łóżeczku a ja ćwiczę na łóżku i śpiewam jej kołysanki a raczej jedną kołysankę w kółko i od czasu do czasu smyram po główce. ;D

też bym poćwiczyła.... narazie tylko sobie spaceruję, ale jak sobie trochę narzucę zbyt szybkie tempo i troche mnie daleko poniesie, to później odczuwam niestety. właśnie dlatego tak bardzo nie chciałam miec cc, modliłam się od 6 mca ciąży żeby urodzić normalnie, trzeba było od poczatku  ;D
a mojej laluni zniknęła wysypka po syropku palergicznym clemastinum, ale nabiału też nie jem.
a mamy od soboty kupkowy problem, tzn., brak kupki, brzuszek miękki, ja nie jem żadnych ciężko strawnych potraw, nie wiem o co chodzi, do tej pory były 2-3 takie lużne na dobę. co mam zrobić???
Winia pomysłowa babka z ciebie  ;D

Tunia z kupkami nic nie rób jak brzuszek miękki, bo dzieci przestawiają się na twardsze kupki i moga parę dni nawet nie robić. Jeśli nie boli ją brzuszek to wszystko w porządku.

Mnie też czasami boli blizna po cc, przeważnie na zmianę pogody (ale ja mam podwójna bliznę :laugh:) i wtedy nic nie robię. A jeśli nic mnie nie boli to trochę ćwiczę ale tak aby się za bardzo nie forsować. Z aerobikiem musze jeszcze trochę poczekac :p

a właściwie to kiedy po cc można zacząć trochę intensywniejsze ćwiczenia???
dzięki Aniulka trochę mnie uspokoiłaś :)

Tak własciwie to nie wiem kiedy można zacząć. W czwartek ide do gina to się spytam. Może mi powie. Aniabania chyba kiedys pisała, że po 3 miesiacach można. Ja zapytam i Ci powiem

właśnie ja chyba jutro pójdę do gina. miałam byc tydzień temu ale brakło mi czasu :)
a właściwie to nie wiem czemu kazał mi przyjśc juz 4 tyg po porodzie hmmm ???
no to się dowiem o te ćwiczonka.

reklama
Ja ide w czwartek, bo jutro z Łukaszem idziemy na badanie bioderek. Wszystko mi sie przesunęło przez chrzciny, szczepienie i prace męża... teraz nadganiam wszystkich lekarzy po kolei ::)
A jeszcze jesteśmy bez samochodu i załatwianie wszystkiego trwa o wiele dłużej....ale jeszcze kilka dni i wszystko wróci do normy. samochód też ;D ;D

Do góry