Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tego co wiem to oddział w Trzebnicy jest nastawiony pro sn, przynajmniej ordynator do którego chodzi siostra mojej przyjaciółki. Warunki super, lepsze niż we Wrcoławskich placówkachHej.
Czy ktoras z Was rodziala w szpitalu w Trzebnicy ciekawa jest opinii na temat tego szpitala? Czy ktoras z Was miala moze tam planowana cesarke?
Ja niestety wrocilam do domku, ale musze przyznac ze izba przyjec w Trzebnicy calkiem mila Panie usmiechniete i sympatyczne. Bez zarzutow ogolnie.
Ja jechalam na 14 do szpitala wiec generalnie o 12 juz wyjechalismy zeby miec wiecej czasu na stanie w korkach ale akurat musze powiedziec ze trafilismy bez korkow takze zajelo nam jakies 40 min jadac normalnym tempem![]()
Gorzej bylo jak wracalismy kolo 17 bo juz byly godziny sztytu i droga w obie strony byla dosc mocno zakorkowana i to mnie niestety przerazilo bo majac bole porodowe nie bedzie za wesoloale z drugiej storny gdzie we wroclawiu nie ma korkow.