Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kejko, dziękuję, dam znać jak się malutki urodzi.
Mam nadzieję, że nie będę przytaczać żadnych scen grozy rodem z thrillera medycznego.Niektóre Pielęgniarki i położne też są matkami, więc chyba mają w sobie jakąś wyrozumiałość
Ja się nie nastawiam na poród rodzinny w drugiej fazie, bo raczej będzie to dla mnie bardziej krępujące niż pomocne. W pierwszej fazie, jak najbardziej, chciałabym żeby tatuś był z nami albo chociaż przyszła babcia. Ja mam tylko nadzieję, że będzie można liczyć na pomoc i jakąś radę przy pielęgnacji malucha i karmieniu, jeśli zajdzie potrzeba. Optymistycznie się nastawiam, że będzie zdrowiutki.
A co do warunków, szczególnie w toaletach, to rzeczywiście, kobiety same stwarzają sobie okropne warunki. Nie rodziłam nigdy przedtem, więc nie chcę się wypowiadać, czy jest siła czy nie ma na zrobienie większego porządku wokół siebie, ale chyba bez przesady, chyba można wykrzesać z siebie minimum siły aby spuścić wodę i przetrzeć po sobie zakrwawioną deskę.![]()

i jeśłi rodzisz na sali gdzie ktoś jeszcze rodzi to musisz mieć zgodę drugiej rodzącej ;-)Najważniejsza jest zgoda ordynatora.
o matko, to tam trzeba kilka toreb mieć spakowanych? prysznic w pierwszej fazie to chyba norma, tak jak piłka czy mata i ćwiczenia, czy to tylko w moim szpitalu, matko, jakie różnice, a czy na Dyrekcyjnej wybiera się pozycję do rodzenia jaką się chce?co mamy zabrać do torby nr 1 która bierze się do porodu
Hermionka no ale powiedz mi na Kamieńskiego nie ma opcji, że odmówią Ci porodu rodzinnego i maz czy osoba towarzyszaca zostanie za drzwiami?Setana na Kamieńskiego są bezpłatne porody rodzinne ;-) wszystkie sale są pojedyńcze, ja też chodzę do dr z Dyrekcyjnej jednak tam rodzić od początku nie zamierzałam, no a na Borowską już się nie załapię
o matko, to tam trzeba kilka toreb mieć spakowanych? prysznic w pierwszej fazie to chyba norma, tak jak piłka czy mata i ćwiczenia, czy to tylko w moim szpitalu, matko, jakie różnice, a czy na Dyrekcyjnej wybiera się pozycję do rodzenia jaką się chce?
też będę mogła karmić swojego maluszka.