Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

trafiłam na drugą salę 3os i miałam najlepsze łóżko, tzn najniższe i szkoda że tam nie ma jakieś drabinki do podciągania bo po cc ciężko wstawać... co do personelu to różnie, przeważnie były pomocne babeczki chociaż trafiłam na jedną którą chciałam normalnie opluć
na pytanie "co mamy robić z małym, czy przewijać, myć itp" pipa odp "a to przez 9 mcy nic pani sobie nie poczytała?" noż qrwaa! przecież to pierwsze dziecko, skąd mam wiedzieć co i jak nie? biedny synek tak leżał cały dzień w jednej pieluszce bo ja się bałam go dotknąć
no i mają tam dość duży bałagan, po 3 dniach rano na wizycie, że idę do domu, później przy wizycie pediatry że chyba nie bo mały ma bilirubinę 10,7, więc badanie z krwi i czekanie, na pytanie do pielęgnierki czy jest wynik odp że zostajemy, a za godz że jednak wychodzimy ehh... odnośnie czystości to nie mogę narzekać, sanitariaty zawsze były czyste, mimo, że było tam dużo rodzących