Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzwoniłam na izbę przyjęć na Kamieńskiego i to nie jest prawda że teraz jakoś na dniach się zamykają owszem będzie tam jakaś przebudowa bodajże podjazdu ale Pani z izby nic nie wie o zamknięciu więc jej chyba można ufać w końcu jest tam na bieżąco. :-)
Pozdrawiam :-)
ja dzwoniłam na Kamieńśkiego wczoraj czy przedwczoraj- na numer oddziałowej na położnictwie i mówiła, że zamykają nie IP tylko samą porodówkę. Można przyjechać jeszcze 8ego do popołudnia, ale potem rodzić już nie... Oddział położniczy ma być otwarty-dla kobiet, które urodziły wcześniej, czy innej patologii, tylko w tych dniach nie ma podobno być możliwości rodzeniaja dzwoniłam na Kamieńśkiego wczoraj czy przedwczoraj- na numer oddziałowej na położnictwie i mówiła, że zamykają nie IP tylko samą porodówkę. Można przyjechać jeszcze 8ego do popołudnia, ale potem rodzić już nie... Oddział położniczy ma być otwarty-dla kobiet, które urodziły wcześniej, czy innej patologii, tylko w tych dniach nie ma podobno być możliwości rodzenia
Chyba po prostu jak coś się w tych dniach zacznie to zadzwonić jeszcze i dopytać...
w teleexpresie przed chwilą mówli że we wrocławiu w jednym ze szpitali można już przez całą dobę dostać znieczulenie? Tylkko albo nie powiedzieli albo nie dostłyszałam w którym? Wiecie coś o tym?