Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Syla24.... wspolczuje.Moj M jakos dogaduje sie z moja mama i nigdy nie mieli ze soba jakis problemow. A tamta jedza to zawsze musi sie o cos czepiac : /
tylko że nawet mój M nie może dogadac się z własną matką bo o wszystko robi problem
... ale teraz ma wymówkę że źle się czuje to omijam ją szerokim łukiem i nie muszę na nią patrzec. A jeszcze bardziej się cieszę bo na początku września jeździe sobie na wakacje za granicę hura hura :-):-):-):-) i może nie wracac jak dla mnie 

Ja wlasnie tak po cichaczu planuje ze sie wypisze na wlasne rzadanie, wlasnie dlatego ze Olis bedzie u znajomych, bo nie mamy tutaj rodzinki:-(Wogole nie wiem jak to przezyje ze synek bedzie u obcych ludzi:-(

Romcia81...mysle ze w tym przypadku koniecznie zadzwon do lekarza, to zbyt powazne zeby pytac nas . Wszystko bedzie dobrze....trzymam kciukiCześć dziewczyny.
Ja nadal melduję się w trójpaku ale piszę bo mam pewniem problem.Moja siostra jest chora na szkarlatynę a ja miałam z nią kontakt.Teraz nie wiem czy sama się tym nie zaraziłam a to jest ponoć niebezpieczne dla dzieci.Dorośli podobno mają nikłe szanse na złapanie tej choroby ale jednak trochę się boję.Co powinnam zrobić Waszym zdaniem - chroba objawia się dopiero po kilku dniach a nie leczona prowadzi do powikłań.Macie jakąś wiedzę na temat szkarlatyny ? Czy można coś zażyć profilaktycznie będąc w ciąży ?
Proszę o pomoc.

z jednej strony dobrze byc juz szybko w domu ale z drugiej zawsze to w szpitalu mozna liczyc (??? albo i nie) na jakas pomoc ja sie panicznie boje pierwszej nocy w domu jakby sie cos dzialo to ja bym nie wiedziala co robic taka zdana na siebie a do takiego malenstwa to strach nawet sie dotknac podobno na 3 dobe niektorym dzieciaczkom sie stan moze pogorszyc (ale nie musi) ale chyba jednak kilka dni bym chciala polezec tak dla pewnosci.Moja kolezanka rodzila w sobote wieczorem i w poniedzialek juz wyszla zdziwilam sie ze tak szybko ale z tego co tu piszecie to jednak chyba sie tak zdaza...