reklama

Wrzesień 2009

Kochane niestety tak to jest z tymi brodawkami, teraz narzekamy na pachwiny czy krocze,potem będziemy narzekać na brodawki:) Kroptusia dałaś radę i to najważniejsze, a rzeczywiscie najlepiej pomaga wietrzenie piersi, i własne mleko, bepanthen też, są też fajne nakładki np z medeli, chicco czy aventu takie co się wkłada do biustonosza i brodawki są na "powietrzu" a mleko wyciekające sie zbiera w nakłądkę
medela komfortowa ochronna oslona piersi
(nienawidziłam brodawek poprzyklejanych do ulanych mlekiem wkładek laktacyjnych)

U nas dalej odchodzi czop (wyczekiwany i wyglądany:-)) wiec może to już tuż tuż......
Ja właśnie swiętuję z mężem, obronił inżyniera na 5:), ja zrobiłam sobie hennę wiec śmieję się, ze możemy jechać na porodówkę:) Jutro jednak mąż ma wyjazd, wieć tłumaczę dzidziusiowi, ze albo dziś , albo w nocy, albo dopiero jutro po południu.

Co do wiesiołkaa to właśnie czytam o tym dopochwowym stosowaniu i może dziś zastosuję na noc:), w razie co napewno sie juz coś dzieje, wiec kto wie.....narazie byłam na spacerku, zaraz lecę ogarniać mieszkanko (co dziwne kilk dni czułam sie strasznie źle, dziś wyjątkowo dobry nastrój, nie boli nic wielce, wieć może to dziś)
Zmykam,buziaki

reklama
O narodzinach nie słychać bo dzieciaczki do pełni czekają:-)Ja akurat mam termin na pełnie hehe ciekawe ile w tym prawdy:eek:
A drodka dzięki jeszcze raz za pomoc:-)

Dziewczyny pomóżcie!
Czy ,ktoras z was robiła pod koniec badanie moczu?Ja wlasnie odebralam wyniki,zerknela w nie pielegniarka i powiedziala,ze sa zle tzn.wyszlo mi m.in:
-leukocyty 25leu/ul
-erytrocyty wyługowane 1-3
-erytrocyty swieze 1-3
-nablonki plaskie bardzo liczne
-nablonki okragle 0-2
-bakterie bardzo liczne
-pasma sluzu liczne
Wizyte u gin mam za 1,5 tyg,wiec dzwonilam do niego,ale przez tel za duzo sie nie dowiedzialam,kazal brac urosept 4x,no i powtorzyc badanie za kilka dni.Jak sie wyniki nie poprawia to mam przyjsc do niego wczesniej.
Powiedzcie mi skad takie zle wyniki??? No i czy to cos groznego?
Wielkie dzieki:-(
Spokojnie- nie martw się, masz trochę bakterii w moczu, to u ciężarówek często się przytrafia. Też tak miałam urosept pomógł :-)
dla dziecka napewno nei jest to groźne, ale leczyć trzeba jak każdą infekcję:tak:

Mili-udało się ? czy potrzebne jeszcze coś ?
Udało się:-) musiałam troche pokombinować bo za dużo linijek było czy coś takiego i temu nie chciało zaakceptować ale dałam rade hehe.przeglądałam wątek o becikowym i innych świadczeniach ale nie moge sie nigdzie dowiedzieć jednej sprawy a mianowicie ja jeszcze nie jestem po ślubie moje Kochanie za ostatni rok mial 200zl dochodu:eek:no i chcialam sie dowiedziec czy i gdzie moge sie starać o świadczenia z tytułu samotnej matki i czy mojego nie bendzie gmina ścigać o alimenty-bo w sumie po co-dokłada się.Może wiecie coś na ten temat??

reklama
mi jak wyszły dość duże Leukocyty (10-20) w moczu to mialam jeść URINAL 6 tabletek przez kilka dni a potem po 1 .... na opakowaniu jest dawkowanie i pomoglo w dodatku wszystkie bakterie zniknęły

jak odbierałam wyniki to pani mi powiedziała że mogłam rano się źle podmyć przed załatwianiem i dlatego te pasma śluzu i cała reszta badziewii

generalnie to można pić wszystko co jest na bazie żurawiny bo to poprawia mocz :)

a swoją drogą to przeziębienia też wychodzą w moczu :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry