reklama

Wrzesień 2009

reklama
Liiviia- ale mnie pocieszyłaś...to ja jakieś nadpobudliwe chyba mam. Nie dość, że uparte to rozbrykane...ciekawe po kim...:eek::confused2:

Syla - Ty już po terminie, ja krótko przed- może to znaczy, że to już, już....? Ja najchętniej też zwinęłabym się w kłębuszek jak kot i pod kocyk...:zawstydzona/y::confused2:

Ja sie boje ze moje bedzie nerwowe bo strasznie bylam drazliwa cala ciaze ciagle jakis stres klotnie nerwy a ja sie tylko telepalam i nie potrafilam panowac nad soba ... teraz naszczescie sie jakos wyciszylam. Za to moj M wykazal sie super cierpliwoscia ... :eek:
Kurcze juz jutro moge tu z wami nie pisac jak mi gin potwierdzi miejsce w szpitalu ... a zzylam sie z wami ;-)

A ja właśnie wróciłam ze sklepu z zakupów kosmetycznych dla małej.:-) Babcia takie wielkie oczy robiła cały czas i powtarzała "No coś niesamowitego,za moich czasów czegoś takiego nie było!" :-D,a ja tylko latałam i porównywałam wszelkiego rodzaju płyny,chusteczki,oliwki i tak dalej. Na szczęście w miarę szybko dokonałam wyboru,ciesząc się przy tym jak wariatka.:-D:-D Przeżyłam małe rozczarowanie, był straszny deficyt pieluszek dla noworodków,same duże były,więc trzeba będzie dokupić,ale tak,to chyba wszystko już jest.
Nakupowałam sobie też czekolad, batoników, owoców,jogurtów,soczków i Karmi, mam dzisiaj dzień rozpieszczania się.:-):-)
A co do dolegliwości,to dzisiaj jakoś jest w miarę spokój,oprócz tej mniejszej aktywności dzidzi,ale ,jak to piszecie,może to być cisza przed burzą.;-)

A ja jakos nie mam ochoty na slodkie ... stoi ten sernik i sie tak tylko patrze na niego :-D ale za to jak ja bym zjadla bigosu ... o rany ... takiego kwasnego bigosiku :sorry:
Dzis sobie na obiad umanilam schabowego i mizerie :tak: moj ostatni taki porzadny obiad na dlugo ;-) ide na tv leci jakis program o rodzeniu

to sie naogladalam ... wlasnie sie skonczylo :-D ale akurat na cc sie zalapalam :tak:
Ja mam dzis jedynie popuchniete stopy jak balony i rece poza tym czuje sie jak w polowie ciazy tylko jakos tak ciezej :-D

ja z kolei mam teraz ochotę tylko na słodkie ale bigosikiem bym nie pogardziła:cool2:
dzisiaj idziemy do teścióf na obiad więc nie muszę robić absolutnie nic i dobrze:tak:
nawet łóżka nie ściele- mam lenia
Nam udało się kupić pampersy dwójki Giant pack wielkie ponad 100sztuk chyba:tak:
a jedynek mam tylko jedną małą paczke

reklama
Ja ostatnio jadlam bigos przez dwa dni, a kolejne dwa kapusniak....tez mam ocjote na kwasne a szczegolnie na kapuste. ;-) Musimy sie dziewczynki najesc tych rzeczy teraz po w czasie karmienia naszych pociech mozemy zapomniec o bigosikach, kapusniaczkach itp:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry