reklama

Wrzesień 2009

reklama
No niby racja,że nie znamy dnia ani godziny,ale powstrzymywanie się tylko dlatego,że nie wiadomo chyba nie leży w mojej naturze.:-)
Też mam dzisiaj schabowego,tylko zamiast mizerii,ogóreczki kiszone i brokuły. Do tego pomidorówka z ryżem i obiadek cacy.:-)
Zaszalałam,bo nabyłam jeszcze herbatkę liptona truskawkowo-malinową; te herbaty z tej serii nie są może najtańsze,ale je po prostu uwielbiam,a później to pieniążków nie będzie na takie dobre rzeczy.:tak:
Idę coś poczytać,bo mi się nudzi. I dłuży oczywiście...:sorry:

Milo :tak: nie bede dziekowac bo sie nie dziekuje ;-) ale przydadza sie kciukasy bo sie strasznie boje jeszcze ja jak zwykle pesymistka i zaraz zakladam co bedzie jak ... cos tam . Teraz sie boje tych pierwszych mysli po wybudzeniu czy dzidzia zyje czy wszystko dobrze bo chyba bede miec ogolne wiec nic nie uslysze i zebym sie wogole wybudzila :sorry:

A wiecie co dziewczyny, ja zauważyłam, że jak sobie położę rękę w jakimś miejscu na brzuszku i troszkę pogłaszczę, to zaraz mi się tam wypukłość pojawia, tak jakby dzidzia się do mojej ręki przutylała.. sweeet... Sprawdziłam w kilku miejscach i za każdym razem tak samo... kochane maleństwo.....

reklama
A u mnie przeciwnie jak poloze reke to ucieka ;-)
Ale sie najadlam ... moge stwierdzic ze w pelni mi brzuch opadl bo taaaki wielki obiad w siebie wepchalam ze hej :-D takze zoladek wraca do rozmiarow ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry