• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2009

reklama
No niby racja,że nie znamy dnia ani godziny,ale powstrzymywanie się tylko dlatego,że nie wiadomo chyba nie leży w mojej naturze.:-)
Też mam dzisiaj schabowego,tylko zamiast mizerii,ogóreczki kiszone i brokuły. Do tego pomidorówka z ryżem i obiadek cacy.:-)
Zaszalałam,bo nabyłam jeszcze herbatkę liptona truskawkowo-malinową; te herbaty z tej serii nie są może najtańsze,ale je po prostu uwielbiam,a później to pieniążków nie będzie na takie dobre rzeczy.:tak:
Idę coś poczytać,bo mi się nudzi. I dłuży oczywiście...:sorry:

Milo :tak: nie bede dziekowac bo sie nie dziekuje ;-) ale przydadza sie kciukasy bo sie strasznie boje jeszcze ja jak zwykle pesymistka i zaraz zakladam co bedzie jak ... cos tam . Teraz sie boje tych pierwszych mysli po wybudzeniu czy dzidzia zyje czy wszystko dobrze bo chyba bede miec ogolne wiec nic nie uslysze i zebym sie wogole wybudzila :sorry:

A wiecie co dziewczyny, ja zauważyłam, że jak sobie położę rękę w jakimś miejscu na brzuszku i troszkę pogłaszczę, to zaraz mi się tam wypukłość pojawia, tak jakby dzidzia się do mojej ręki przutylała.. sweeet... Sprawdziłam w kilku miejscach i za każdym razem tak samo... kochane maleństwo.....

reklama
A u mnie przeciwnie jak poloze reke to ucieka ;-)
Ale sie najadlam ... moge stwierdzic ze w pelni mi brzuch opadl bo taaaki wielki obiad w siebie wepchalam ze hej :-D takze zoladek wraca do rozmiarow ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry