syla24
Fanka BB :)
Witam moje drogie!
Melduję się w dwupaku (a jakże)
Chciałam wam tylko dać znać że nasz biedny Elinek jest w szpitalu bo coś nie czuła ruchów dzidzi no i zostawili ją na patologii. Poznałyśmy się dziś osobiście bo też byłam akurat w szpitalu. Z ktg jej wyszło że z maleńką wszystko ok ale macica jeszcze ani drgnie (żadnych skurczy). Bidulka! Ale ważne że z małą ok.
o kurcze a to jej chyba wczoraj wypadł czop?
dobrze ze z małą wszystko dobrze
)
pojechala wiec do polskiego ginekologoa w Manchesterze ktory pow jej ze ma zapalenie szyjki macicy, jeszcze tydz by jej cos tam zgnilo w srodku i nie moglaby miec dzieci, antybiotyki na nia nie dzialaly juz,... i zostala kroplowka przez tydz co 12 godz ...
Pomimo ze mam dosyć''mocną''głowę to po tym odpuściłam całkowicie-nawet to bezalkoholowe ma trochę alko w sobie-można z tym poczekać ,przy karmieniu możesz z czystym sumieniem pić takie 0,5 % ale nigdy mocniejsze bo wszystko maluszek w pokarmie dostaje-to samo dotyczy oczywiście palenia -toxyny trafiaja do mleka...
:-)
ale jutro mam wizyte i jak okarze sie że cos zaczyna sie ruszać ( czym straszył mnie gin wcześniej, tzn, że jednak jest szansa na wcześniejszy poród) to od 15 zaczynam chodzic po schodach, a winda tylkow skrajnych wypadkach, może cos sie ruszy wtedy w kwestii terminu