karotka00
Fanka BB :)
W takim razie moja Sara to naprawdę aniołek :-) Dużo śpi,i w dzień i w nocy,budzi się tylko na karmienie,no a co za tym idzie,zmiana pieluszki.:-) Nie płacze praktycznie w ogóle,czasami zdarzy jej się chwilę pokwękać i pomarudzić,ale w porównaniu z niektórymi maluszkami,to naprawdę nic.
Nie wiem natomiast od jakiego momentu dzieci mogą mieć kolki
, moja na razie nie ma (oby tak dalej),ale wolałabym wiedzieć...Co do jedzenia,to w sumie jem prawie wszystko,unikam tylko tych bardzo oczywistych rzeczy typu smażone,cytrusy,cebula. No i dziecku nic się nie dzieje.:-)
Byliśmy ją dzisiaj zarejestrować,myślałam,że mnei szlag trafi,NIENAWIDZĘ URZĘDÓW!!!
Ale jestem zadowolona,bo nie wiem jak to możliwe,ale zameldowali ją na mój "stary" adres z dowodu,który od kwietnia jest nieaktualny,bo przecież zostałam bez meldunku,tylko dowodu nie zmieniłam.Myślałam,że im to wyskoczy na komputerku,że ja nie mam meldunku,a tutaj nie,proszę bardzo,dziecko zameldowane na pani adres.

Moja matka się wścieknie. Ale co tam.;-)
Nie wiem natomiast od jakiego momentu dzieci mogą mieć kolki
, moja na razie nie ma (oby tak dalej),ale wolałabym wiedzieć...Co do jedzenia,to w sumie jem prawie wszystko,unikam tylko tych bardzo oczywistych rzeczy typu smażone,cytrusy,cebula. No i dziecku nic się nie dzieje.:-)Byliśmy ją dzisiaj zarejestrować,myślałam,że mnei szlag trafi,NIENAWIDZĘ URZĘDÓW!!!

Ale jestem zadowolona,bo nie wiem jak to możliwe,ale zameldowali ją na mój "stary" adres z dowodu,który od kwietnia jest nieaktualny,bo przecież zostałam bez meldunku,tylko dowodu nie zmieniłam.Myślałam,że im to wyskoczy na komputerku,że ja nie mam meldunku,a tutaj nie,proszę bardzo,dziecko zameldowane na pani adres.

Moja matka się wścieknie. Ale co tam.;-)
Dziewczyny a czy wasze dzieci tez tak mają???

;-) moja córcia tez wyprawia kombinacje alpejskie by jak najczęsciej być na rączkach... niby stęka, niby udaje ze brzuch ją boli - tymczasem wszystkie dolegliwosci znikają w momencie wyjęcia jej z wózka czy łóżeczka... ja skapitulowałam, młoda śpi ze mną w łózku... potem zrobie tak jak z mikim - tzn gdy skończe karmic to młoda zrobi wylot do łóżeczka