reklama

Wrzesień 2009

reklama
Ja tam nawet na "Modzie na sukces" rycze... wiec o programach z problemami dzieci nie wspomne...:zawstydzona/y:
Ostatnio "teraz My " jak lecialo tez wylam... jak tej babeczce corcie zabil pijany kierowca :-(

Aaaa ogladalam Princi i tez serce mi krwawilo.
nie mam pojecia jak mozna sie pozbierac po czyms takim.
teraz rozumiem moja chrzestna ktora urodzila swoja coreczke a ona za kilka dni umarla...tak chora sie urodzila. I wczesniej bylo to dla mnie smutne ale dopiero teraz gdy sama jestem mama czuje jak ogromny moze byc to bol.
No ale smutno sie tutaj zrobilo a przeciez przed swietami powinnysmy sie cieszyc.
Kochane mamuski czego sluchacie w autach bo wlasnie chce poszukac jakis dobrych plyt przed dluuuga podroza do Polski autem.
Sciagnelam juz 2 plytki jakis swietecznych hiciorow a co jeszcze polecacie???

Ja tam nawet na "Modzie na sukces" rycze... wiec o programach z problemami dzieci nie wspomne...:zawstydzona/y:
Ostatnio "teraz My " jak lecialo tez wylam... jak tej babeczce corcie zabil pijany kierowca :-(

ja tez taki ryczek jestem:zawstydzona/y:

No ale smutno sie tutaj zrobilo a przeciez przed swietami powinnysmy sie cieszyc.
ok zmieniamy temat!!!Stworzmy sobie swiateczny klimat, a raczej przedswiateczny:tak:;-)Porozmawiajmy np o tym jakie sa Wasze ulubione potrawy wigilijne;-)albo co najlepiej Wam wychodzi jesli chodzi o potrawy wigilijne:-)
liviia wszystkiego naj z okazji rocznicy:-)

PIEROGI Z KAPUSTA I GRZYBAMI mojej babci....dla mnie jak co roku hicior ponadczasowy.
I taki prawdziwy sernik z rodzynkami i z polewa z ciemnej czekolady...czekam na to jak na jakies zbawienie he he he

No kończymy smęciki, ja wróciłam z poprawy urody- mama odnowiona to i spokojniejsza, henna zrobiona, brewki wyregulowane, psycholog (kosmetyczka) zaliczony:)
Bąbelek tylko mój coś 4 godziny nie jadł i wrzeszczy dostawiony do cyca, nakarmiłam jak zasnął, ledwo zjadł i już nie śpi, leży obok i ssie dolną wargę albo piąstki:)

Co do świat to mnie denerwuje obdarcie z tej atmosfery już do świąt, bo już mam dosc wszędzie od listopada choinek, kolęd itp. w tym roku nie latam po skleach, wiec atmosfera jest przedświąteczna, ale jak widzę w listopadzie choinke, to juz w święta jest dla mnie taka "obleciana"
Co do czaru świąt, to dla mnie najwiekszy hit to grzybowa z kluskami! od kilku lat tez karp w wydaniu taty i pierogi z kapustą i grzybami teściówki smażone na oleju..........oj czekam juz czekam.......w tym roku świąta u moich rodziców, wiec całkowicie jak z dzieciństwa.....oh...już czuję te zapachy, makowiec, serniczek...

barszczyk czerwony z uszkami, zupa grzybowa i pierogi z kapusta i grzybami mniammmm:tak::-)a i serniczek mmm moj M sam piecze chalke drozdzowa -wyglada jak ze sklepu a smakuje hohoho :-):-):-):tak:

szyszunka ja tez wczoraj robilam sobie henna brwi i rzes -czlowiek od razu inaczej sie czuje:-):-):-)prawda?;-):rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry