Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My wczesnie u8bralismy choinke,zeby Nati sie nia nacieszyla. UIbrana choinka tuz na swieta lub dzien przed to dla mnie za malo... po swietach juz nie ma w ogole czaru,a 3-4 dni to nawet sie nie zdazymy nacieszyc 

. 

.
...Myślę sobie- ech, na noc to może być...za długo w nim nie poleżał bo też haftnął na niego....hihihihihih. Jeszcze oskarży mnie o brak gustu....hahahahah

A ja uwazam,ze atmosfera przedswwiatczena jest bardzo wazna!My wczesnie u8bralismy choinke,zeby Nati sie nia nacieszyla. UIbrana choinka tuz na swieta lub dzien przed to dla mnie za malo... po swietach juz nie ma w ogole czaru,a 3-4 dni to nawet sie nie zdazymy nacieszyc
![]()
Glownie ubralismy wczesniej dla olivierka ale tak jak Princi uwazam ze atmosfera przed swietami jest bardzo wazna a po swietach juz nic nie ma uroku...to oczekiwanie na pierwsza gwiazdke, te przygotowania itp cudnieee do tego w tle jak leca koledy az chce sie zyc:-):-):-)
Michas byl dzielny troszke zaplakal przy ukluciu ;-)
jednak ten zageszczacz jest nam niezbedny teraz juz mu sie nie ulewa i zaczal przybierac a jak raz mu zrobilam mleko bez tego to zaraz wszystko bylo na bluzce 

i to wcale sie bardzo nie darl rano z glodu ;-)
Chyba bedziemy wypozyczac milke samotnym kumplom