Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My wczesnie u8bralismy choinke,zeby Nati sie nia nacieszyla. UIbrana choinka tuz na swieta lub dzien przed to dla mnie za malo... po swietach juz nie ma w ogole czaru,a 3-4 dni to nawet sie nie zdazymy nacieszyc 

. 

.
...Myślę sobie- ech, na noc to może być...za długo w nim nie poleżał bo też haftnął na niego....hihihihihih. Jeszcze oskarży mnie o brak gustu....hahahahah

A ja uwazam,ze atmosfera przedswwiatczena jest bardzo wazna!My wczesnie u8bralismy choinke,zeby Nati sie nia nacieszyla. UIbrana choinka tuz na swieta lub dzien przed to dla mnie za malo... po swietach juz nie ma w ogole czaru,a 3-4 dni to nawet sie nie zdazymy nacieszyc
![]()
Glownie ubralismy wczesniej dla olivierka ale tak jak Princi uwazam ze atmosfera przed swietami jest bardzo wazna a po swietach juz nic nie ma uroku...to oczekiwanie na pierwsza gwiazdke, te przygotowania itp cudnieee do tego w tle jak leca koledy az chce sie zyc:-):-):-)
Michas byl dzielny troszke zaplakal przy ukluciu ;-)
jednak ten zageszczacz jest nam niezbedny teraz juz mu sie nie ulewa i zaczal przybierac a jak raz mu zrobilam mleko bez tego to zaraz wszystko bylo na bluzce 

i to wcale sie bardzo nie darl rano z glodu ;-)
Chyba bedziemy wypozyczac milke samotnym kumplom