elaine76
Fanka BB :)
Hej, hej! Mam chwilkę, bo mały zasnął na 20 min
....
Od dziś walczymy ze smoczkiem- oduczam go brania smoka. Cały dzień wytrwał - zniknęły od razu krostki przy buzi
. Ciekawe jak nocka będzie wyglądała- bo budzi się co godzinkę a teraz bez smoczka to już w ogóle pewnie w kosmos polecimy...
. Trudno-w nocy jak mu wypadnie to potrafię do niego wstawać i po 5 razy..a tego to już dość. Nie chcę go brać do łóżka do nas-bo później będzie problem go stamtąd "wykurzyć"
. Zobaczymy na ile staczy mi sił i cierpliwości. Trzymajcie kciuki!
Podobno najważniejsza konsekwencja- tak mówi Niania Zawadzka..zobaczymy...
....Od dziś walczymy ze smoczkiem- oduczam go brania smoka. Cały dzień wytrwał - zniknęły od razu krostki przy buzi
. Ciekawe jak nocka będzie wyglądała- bo budzi się co godzinkę a teraz bez smoczka to już w ogóle pewnie w kosmos polecimy...
. Trudno-w nocy jak mu wypadnie to potrafię do niego wstawać i po 5 razy..a tego to już dość. Nie chcę go brać do łóżka do nas-bo później będzie problem go stamtąd "wykurzyć"
. Zobaczymy na ile staczy mi sił i cierpliwości. Trzymajcie kciuki!
Podobno najważniejsza konsekwencja- tak mówi Niania Zawadzka..zobaczymy...

dopiero sie nauczyl ssac a juz mu odbierasz ta przyjemnosc;-)trzymam kciuki-mnie juz na sama mysl o wyrzuceniu smoka ciary przechodza, ale musze sie starac teraz o tym nie myslec, pomysle gdzies za rok, jak juz zdecyduje ze nadszedl ten czas