reklama

Wrzesień 2009

reklama
TolaLee wlasnie jak najbardziej niespodziankowe.
Gdzies tam w srodku na to liczylam ale Sebastian nie dal po sobie nic poznac. I zachowywal sie tak jakby kompletnie nie byl tym zainteresowany.
A ja w sumie moglam sie troche domyslic bo sylwester to data poczecie naszej Julki ...

proszę was jedynie o życzenia zdrówka dla Maluszka:) bo własnie zauważyłam, że mały ma katar:( od mniej wiecej 3 dni troszkę mi pokasływał tak inaczej, ale oczywiście ślini sie na potęgę, wiec zrzuciłam to na zakrztuszenie, wczoraj troszkę mi chrypił, ale to nie 1 i nie ostatni raz, ale rano jak zaczął psikać to poleciała mu woda z noska:-( posmarowałam maścią majerankową, zakroplę jak wstanie mały marimerem i jutro zrobię krew i wstępnie pojadę do lekarza....
a już się tak cieszyłam, ze mały nie choruje.

Wszystkim Naszym Dzieciaczkom życzę duuuużooo zdróweczka Niech rosną kochane nasze skarbeczki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Chyba jesteście czarodziejkami, narazie katarku nie widać, wyczyściłam nosek i kaszelek też się narazie nie pojawia, dziś bedę go obserwowac, w razie co jutro umówiłam sie prywatnie na 15 na wizytę do pediatry.
No i kochane już 2 dni i 2 noce bez smoczka, strasznie sie bałam, ale cyckowanie wraca do normy, mały sie chętniej przystawia, już 2 razy w dzień ululany z niewielkim płaczem, wiec chyba odnosimy sukces.

Makta, nawet nie miałam czasu pogratulować, to cudowna data zaręczyn, poczęcia i pewnie każdy sylwester będzie dla was szczególny. No i tak romantycznie - GRATULACJE!
Popatrzcie jak ten czas leci, rok temu juz byłyśmy już w większosci dumnymi cieżarówkami:) po nowym roku wiedziałam już że będzie dzidziuś i od razu wiedziałam że syn! a tu dziś maluch 4 miechy ma za sobą!

miłego popołudnia.

Makta gratulacje :tak:

Jakos sentymentalnie sie zrobilo tu ;-) ale ja tez o tyym wszystkim czesto mysle bo w koncu rok mija :blink: ja sie 16 stycznia dowiedzialam ze jestem w ciazy ;-) i od razu bylo buszowanie w ciazowych ciuchach :-D ostatnio stwierdzilam ze za jakies 3 lata chce drugie dziecko a za jakies 8 -10 trzecie ;-)

I po czwarte...mój ukochany w sylwestra o polnicy poprosil mnie o reke wiec jestem juz legalna narzeczona ;))))
Ale sie ciesze...

ojej przeoczylam:zawstydzona/y:

Makta najserdeczniejsze gratulacjeeee:-):-):-):-)superrr:tak::tak::tak:

Od razu mi sie przypominaja nasze zareczyny:cool2:M kupil bilety i zabral mnie na wycieczke do Brukselii:-)bylo cudownie, kolacja, swieczki, winko mmm:tak:ale na kolana moj ukochany padl w dordze powrotnej:-Dw pociagu:-Dwszyscy sie gapili:shocked2:a ja ryczalam zaslaniajac sie bukietem czerwonych roz!!:-p:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry