Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-):-):-)Dokładnie rok temu zrobiłam test ciążowy:-)Jaka byłam szczęśliwa jak pokazały się 2 kreseczki:-):-):-) a teraz moje szczęście leży na brzuszku w łóżeczku i gaworzy![]()
Cześć dziewczyny
Zjawiam się tu żadko brak czasu ze względu na małą, ale mam problem w sumie jestem załamana totalnie.
Ja nie mogę wspólżyć z moim mężem mam guzy na szyjce macicy i tak bolą przy stosunku że szok byłam na wyzycie kontrolenj po 6 tygodniu od porodu niby wszytsko ładnie narząd do użytku jak to POani gin powiedziala a mnie dalej boli i boli. Koleżanki mówiły że to normalne że to się goi ale ja czuję GUZY i one uniemożliwiają mi seks jestem taka załamana bo dziś znó w nocy próbowaliśmy ale nic nie wyszło bo ja już nie mogę z tego bólu kupowałam żele i nie pomagałały a to jest tak że jest straszny probl;em żeby mój mąż we wmnie wszedł póżniej to przestaje boleeć ale początki są fatalne dla mnie i dla Niego w dodatku wczoraj dowiedziałam się że zdechła moja ukochana suczka świat normalnie się wali