reklama

Wrzesień 2009

reklama
Makta super ze juz po chrzcinach:tak::-) jeszli chodzi o pozegniania to jak moi rodzice od nas w sobote wyjezdzali to wszyscy ryczelismy:zawstydzona/y::-(

Princi ale fajnie, oby do marca:tak:

Mamuśki jak ten czas leci, my dziś kończymy 4 miesiące! dopiero co teścik, radosna nowina, kopniaki, brzuchalki a tu już mały do siadania sie rwie! Chłopczyk już taki fajny z niego, a nie bobasek.

U nas dzień i noc z sukcesem.Było strasznie cieżko, mały w dzień mocno marudził, smoczek wywalony, w południe do snu płakał ponad 20 min, i płacz to było mało powiedziane, dołączył się mój stres i cycki też delikatnie strajkują, ale noc dośc dość, ładnie spał, a płacz za smoczkiem dawał się ululać, pobudki były chyba ze 3 albo 4, nad ranem już mało spokojnie, ale tak było zawsze wiec chyba moge być ciut dumna.

Ja tylko już od kilku tyogni mam wielkie problemy z plecami i kręgosłupem, cała noc wiercenia, i ból czasem nie do wytrzymania, chyba trzeba by sie udać do ortopdy, bo te moje prawie 8 kg szczęścia daje mi popalić.

Życzę Wam miłego dnia, i aby maluszki dziś były grzeczne.

Szyszunko- no to świetnie, że noc udana!:tak: I gratuluję skończonego 4 m-ca!:-D
Tak, tak-oby dziś dzieci były grzeczne- mój na to się nie zapowiada. Od rana mały zamienił się w piszczałkę i tak niemiłosiernie piszczy, że aż bębenki podskakują. Odkrył tonację głosu i dla niego to teraz najlepsza frajda:sorry2::baffled:.
No i dzieci tak wyrosły nam...niedawno maleńkie a teraz to już kawalerka!:-D

reklama
proszę was jedynie o życzenia zdrówka dla Maluszka:) bo własnie zauważyłam, że mały ma katar:( od mniej wiecej 3 dni troszkę mi pokasływał tak inaczej, ale oczywiście ślini sie na potęgę, wiec zrzuciłam to na zakrztuszenie, wczoraj troszkę mi chrypił, ale to nie 1 i nie ostatni raz, ale rano jak zaczął psikać to poleciała mu woda z noska:-( posmarowałam maścią majerankową, zakroplę jak wstanie mały marimerem i jutro zrobię krew i wstępnie pojadę do lekarza....
a już się tak cieszyłam, ze mały nie choruje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry