naftanalek
Fanka BB :)
co do żeli to dobry jest feminum, lekarz polecił, można go kupić w aptece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
elaine a jak Wasze smoczusiowanie, znaczy odwyk? U nas chyba sukces!!!! mały pięknie wrócił do cyca, mleka już rzeka, spokojnie je i pięknie zasypia, czasem wybudza sie niedojedzony, ale już cyrki minęły, noce do zniesienia, wiec nasze już po odwyku chyba.........tfu tfu oby nie zapeszyć (teraz wrześniowe ciocie proszę odpukać w niemalowane!)
dobrej nocki

No, ale daliśmy radę! Za Ciebie też trzymam kciuki!
dziewczyny, a dlaczego smoka juz tak szybko tym naszym dzieciom zabierać? Ja słyszałam opinie, że smok odstawiać jak zaczną ząbki wychodzić... Moja siostra ciągnęła smoka do 4 roku zycia i zęby ma piękne, zadnej plomby, zadnego złego zgryzu, ja podobno wyplułam smoka sama po 8 miesiacu i moje zeby pozostawiaja wiele do życzenia, szczególnie zgryz, znam tez dziecko co butlę (?) dostawało codzien z rana do 7 roku zycia i fakt zęby ma straszne - ale to patologia...
a zebow do dzis mi wszyscy zazdroszcza
zgryz równiutki :-)
w prezerwatywy nie wierze bo nie raz mielismy wypadek przy pracy ;-) a hormonow zadnych brac nie chce w dni plodne nieplodne tez nie wierze bo moja bratowa zaszla w ciaze dzien przed okresem
wiec niby nieplodne ... chociaz jak sie staralismy o Michalka to wcale nie tak latwo mi bylo zajsc dopieor za 4 cyklem nam sie udalo ale teraz strach silniejszy ode mnie ;-)