reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kochane w związku z tym co piszecie moge wam wkleić mój ostatni wymaz z gardła i nosa-niestety gronkowca brak:) tak samo u córki i meża nie wyhodowano (robiłam wymazy kilkakrotnie w różnych laboratoriach wiec to chyba niemożliwe żeby nie wyhodowali jakby był, a skoro na wymazie nie ma, to chyba nie ma)
a co do całowania, to każde miejsce najlepsze!!!!i policzki i nos, i brzuszek! i stópki!

Ja tez nie... Ja pamietam jak urodzila sie Natalka... jesuuuuuuuu jak ja kochalam i calowalam i zastanawialam sie czy da sie jkogos mocniej kochac !! I Jak bede miala drugie dziecko czy da sie te milosc podzielic... bo wtedy nie potrafilam sobie tego wyobrazic..
A teraz ?? Zacalowalabym je dwie ! I teraz mam 2 x wiecej milosci... Tak je kocham,ze mmmmmmmm nie wiem jak opisac :-D

A ja się wzięłam za porządki w szafie:cool:. Wywaliłam wszystkie rzeczy na środek pokoju, usiadłam, ręce załamałam i ...zamiast robić porządki to zajadam chrupki:-D:confused2:. Jak tu się za to zabrać?:wściekła/y: Tyle ciuchów a połowy nie noszę, połowa mi nie pasuje...buuuu:crazy: Macie jakąś metodę na porządki?

A ja się wzięłam za porządki w szafie:cool:. Wywaliłam wszystkie rzeczy na środek pokoju, usiadłam, ręce załamałam i ...zamiast robić porządki to zajadam chrupki:-D:confused2:. Jak tu się za to zabrać?:wściekła/y: Tyle ciuchów a połowy nie noszę, połowa mi nie pasuje...buuuu:crazy: Macie jakąś metodę na porządki?
metoda ? prosta, odłóż to czego nie chcesz i nie bedziesz nosić , podziel na dwie kupki jedna totalnie zniszczone (do wywalenia) druga do ponownego użytku i albo może kogoś znasz kto potrzebuje albo można gdzieś zanieść
ja zazwyczaj pozbywam się wszytskiego czego przez rok nie założyłam to oznacza że tego już nie ubiorę nigdy :-)

reklama
Enka- właśnie taką taktykę teraz objęłam;-). Ale w połowie..już zaczęłam się przyglądać...i "no tak, nie noszę-ale szkoda"..albo "hmm..może jeszcze ubiorę"... Masakra! :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry