Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
acha jasne, no to pewnie antybiotyk albo jesli nie jest ich duzo to jakis probiotyk ale na pewno to ta baktria ? bo jest jeszcze Klebsiella pneumoniae i ta jest groźnia
no wlasnie w odbycie ma klebsielle pneumoniae i wlasnie tej jest nosicielem a w moczu teraz wyszla oxytoca , probiotyki bierze od dawna a mulatki sie juz radzilam zanim tamten mocz lapalam. antybiotyki sobie nie radza wogole z niaza kazdym razem robia antybiogram i moga sobie go wsadzic
) w szpitalu mu podawali niby taki dobrze dobrany antybiotyk i jakos nic nie dalo ... najgorzej mnie martwi ze nadal malo na wadze przybiera no i ze sie ciagle to rozprzestrzenia mogla sobie siedziec w tym odbycie jak jej tam dobrze bylo a nie zachcialo sie zmieniac lokum ..

Oczywiście z tego labolatorium już nie korzystam
A gdyby wynik się powtórzył to trzeba pilnie się za to zabrać, naftanalek z tego wyszła i to w ciąży więc i Michałek to zwycięży!!Moja mała też słabo przybiera , kurcze może też muszę zrobić takie badanie
Nie mogę już małej na chwilę zostawić w wózku , właśnie zrobiła fikołka i leży na brzuchu, tylko patrzeć jak będzie próbować ewakuować się z wózka
bo sa tez podobne co maja wezsze koncowki i uwazam ze sa gorsze bo tez je trzeba wpychac do noska no i co nawazniejsze nie boje sie ze mu cos uszkodze bo ta grucha zawsze sie balam czy za daleko nie pcham i jak mi sie wiercil to go kulam nia a frida jest bezpieczna