reklama

Wrzesień 2009

reklama
acha jasne, no to pewnie antybiotyk albo jesli nie jest ich duzo to jakis probiotyk ale na pewno to ta baktria ? bo jest jeszcze Klebsiella pneumoniae i ta jest groźnia

no wlasnie w odbycie ma klebsielle pneumoniae i wlasnie tej jest nosicielem a w moczu teraz wyszla oxytoca , probiotyki bierze od dawna a mulatki sie juz radzilam zanim tamten mocz lapalam. antybiotyki sobie nie radza wogole z nia :( za kazdym razem robia antybiogram i moga sobie go wsadzic :( ) w szpitalu mu podawali niby taki dobrze dobrany antybiotyk i jakos nic nie dalo ... najgorzej mnie martwi ze nadal malo na wadze przybiera no i ze sie ciagle to rozprzestrzenia mogla sobie siedziec w tym odbycie jak jej tam dobrze bylo a nie zachcialo sie zmieniac lokum ..

Ostatnia edycja:
no wlasnie w odbycie ma klebsielle pneumoniae i wlasnie tej jest nosicielem a w moczu teraz wyszla oxytoca , probiotyki bierze od dawna a mulatki sie juz radzilam zanim tamten mocz lapalam. antybiotyki sobie nie radza wogole z nia :( za kazdym razem robia antybiogram i moga sobie go wsadzic :( ) w szpitalu mu podawali niby taki dobrze dobrany antybiotyk i jakos nic nie dalo ... najgorzej mnie martwi ze nadal malo na wadze przybiera no i ze sie ciagle to rozprzestrzenia mogla sobie siedziec w tym odbycie jak jej tam dobrze bylo a nie zachcialo sie zmieniac lokum ..

Ja też miałam ta głupią bakterię złapałam ją w ciąży nawet nie wiadomo skąd na początku dawali mi antybiotyki zgodnie z antybiogramem ale nic nie dawało później trafiłam z tym do szpitala i tam miałam dożylnie biofuroksym i cefazolin i to dopiero zabiło to paskudztwo. Najlepiej powtórz jeszcze raz posiew w innym laboratorium.

Mi euphorbium nie pomagalo stosowalam w ciazy. A Michalkowi jak z noska cieklo przez 2 dni na noc podawalam nasivin i przeszlo jak reka odjal teraz zapuszczamy codziennie sol fizjologiczna a do odciagania polecam fride a nie zadne gruszki bo gruszka malemu wyciagalam niby i zawsze malo wychodzilo a kupilam fride i tyle tego wyszlo ze szok pieknie czysci nosek

Nic nie probowalam... tylko sol fizjologiczna.. ale ona chyba do rozrzedzania jest,a Kinia i tak ma "sama wode" w nosku..
A frida.. no slyszalam o tym,ale nie wiem czy tu taka znajde.. wszedzie nazywa sie tak samo ?

naftanalek napisałam do ciebie wiadomość, wysyłałam ją na trzy różne sposoby hihi więc możliwe że dostaniesz wszystkie trzy albo żadnej, dać znać czy doszła???
liiiviiia powtórz badanie moczu, mojej starszej córce w moczu wyszedł cukier i to spory, cukrzyca murowana a okazało się wielką pomyłka:no::no:Oczywiście z tego labolatorium już nie korzystam:wściekła/y::szok:A gdyby wynik się powtórzył to trzeba pilnie się za to zabrać, naftanalek z tego wyszła i to w ciąży więc i Michałek to zwycięży!!Moja mała też słabo przybiera , kurcze może też muszę zrobić takie badanie:eek::eek:Nie mogę już małej na chwilę zostawić w wózku , właśnie zrobiła fikołka i leży na brzuchu, tylko patrzeć jak będzie próbować ewakuować się z wózka:szok:

Zanioslam juz mocz do innego labolatorium i mam juz wynik ogolny jest taki sam jak ten co robilam wczesniej ale czekamy teraz na kolejny posiew.znowu mialam przebojow z zebraniem jeszcze mu przemyc dokladnie nie zdazylam troszke ta skorke ruszylam zeby oczyscic nachylilam sie nad nim i mi cala twarz obsikal w koncu zanioslam w 2 pojemniczkasz bo tak sikal po 5 ml ale wystarczylo ...

Princi sa rozne te fridy i kupe tandety i podrob ja mam taka (nose frida) Frida aspirator do nosa ++ 20 !!!!!!!!!!! FILTRÓW (917652724) - Aukcje internetowe Allegro i jest rewelacja Michal daje sobie odciagac w odroznieniu do gruszki bo gruszke czy zwykly aspirator musisz wkladac do noska i ciagnac po sciance a za przyjemne to nie jest i maly sie mi ciagle darl a ta frida co ja mam wyglada jak gruba kredka ma szeroka koncowke wiec tylko przytykam do dziurki nie musze wkladac do srodka i wsysam :tak: bo sa tez podobne co maja wezsze koncowki i uwazam ze sa gorsze bo tez je trzeba wpychac do noska no i co nawazniejsze nie boje sie ze mu cos uszkodze bo ta grucha zawsze sie balam czy za daleko nie pcham i jak mi sie wiercil to go kulam nia a frida jest bezpieczna

Ostatnia edycja:
reklama
enka75-dzisiaj przypadkiem wyczailam,ze urodzilysmy dzieciaczki tego samego dnia!:tak:26.09.09.Maciek mial 3540kg.i 54cm dlugosci.Urodzilam o 14.27.A Twoja dziewczynka?Duza byla po porodzie?Pozdrawiam wyjatkowo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry