Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem moniaa22,wiem.Mamy Polska tv.I bardzo Wam wspolczuje,Brrrr,jak ja nie lubie zimy.a u ns -3 i nadal zima brrrr

po malym zero objawow jakby nic sie nie dzialo dziewczyny lepeij porobcie takie badania bo po dziecku nic nie widac a w srodku szaleja bakterie i uszkadzaja po kolei wszystko w zyciu bym nie pomyslala ze cos malemu dolega a tu takie powazne rzeczy wyszly. z tego co czytam po necie to kupe ludzi o tym pisze ze to bardzo powszechna bakteria i wiekszosc sie dowiaduje przez przypadek jak wlasnie posiew moczu robi ( nie badanie ogolne !! )
boje sie ze go do szpitala poloza juz nie wiem gdzie mam z tym pojsc 
a wiec jutro znow bedziemy lapac mocz
mozliwe ze falszywy wynik ale staralam sie dokladnie obmyc malego przed pobraniem i spryskalam go octeniseptem sciagajac skorke takze nikle szanse ze falszywy wynik no i lapalam do kubeczka a nie przez woreczek. uspokoila mnie troszke ze nerek nie powinno uszkodzic i ze na razie nie ma potrzeby zeby z tym jezdzic a akurat wnuczka pielegniarki tej co siedzi w gabinecie z pediatra ma tez ta klebsielle