reklama

Wrzesień 2009

reklama
Livia ja do spania ubieram małą w body na ramiączkach i cienki pajacyk z bawełny, śpi w cienkim materiałowym spiworku i na to ciepły kocyk ale w pokoju jest chłodno bo kaloryfer zakręcamy:tak:kołdry nieużywam bo zsuwa się gorzej niz koc.

Witam,
Moja malutka śpi w takim bodziaku bez rękawków, a na to pajacyk. Śpi owinięta kołderką tak w rożek zawiniętą, a że się rozkopuje, to na kołderkę jeszcze kocyk.

Bidulka przeziębiła mi się, katar, do tego dzisiaj kaszel, ehhh. Smaruję maścią plecki i klatuszkę, daję syropek, psikam solą morską, zobaczymy....
Najgorsze że mamy mieć drugą dawkę szczepionki 5w1 i znowu się opóźni :wściekła/y: teraz i tak jest 2 tyg. po terminie bo wcześniej ospa była i pielęgniarka kazała poczekać jeszcze, a teraz to przeziębienie, więc pewnie następne 2 tyg. się opóźni. Można w ogóle takie przerwy robić??

reklama
Co do szczepień, to nigdy nie wolno dać wcześniej, niż te 6 tyg, a później można zawsze! wiec bez żadnych obaw, nawet polecam aby odciagnać mocno zwłaszcza u chłopców szczepionkę "na rok" MMR-odra świnka różyczka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry