reklama

Wrzesień 2009

No i ja dziś chyba tak zrobię, ale w domu mam 21 st, nawilżenie ok 50-60 i nie ma takich sytuacji. A może to czarne chmury rozwojowe teraz?
sprawdziłam, mamy czarne chmury- głównie problem ze spaniem, wiec sie zgadza!

ps. Wiecie co, dla mnie Walentynki to czas wspomnień- 4 lata temu poczęło się życie mojej córci:) od razu wiedziałam, ze się udało, i w urodziny 50 mojej mamy-28stycznie ogłosiłam wiadomośc, ze jestem w ciąży:)
ah to był piękny czas....

Ostatnia edycja:
reklama
Szyszunko-współczuję...wiem co to znaczy bo ja mam tak co noc:sorry:. Z tym, że ja już przyzwyczaiłam się. Niestety mój maluch należy do dzieci, które budzą się w nocy i tyle:confused2:. Starszy synek przesypiał całe noce od 3 m-ca...teraz za to mały daje popalić...:sorry:. Za to starszego musiałam nosić i usypiać, a mały jest kładzony i zasypia sam jak aniołek:-D. Co dziecko to inne...;-)

I czemu tak sentymentalnie...to były czasy? Są i jeszcze będą Kochana:tak::-D

No tak, są i będą:) choć jakoś nie obchodzimy Walentynek z mężem, codziennie wyznajemy sobie miłość, to tamte sprzed 4 lat były wspaniałe:) i śmieszne:)
(tak cicho Wam zdradzę:) pół roku mieszkaliśmy u teściów, bo remontowaliśmy sobie gniazdko i obiecałam sobie, ze dzidziusia poczniemy w naszym domku, to były Walentynki, remont, podłoga nie położona, wszędzie wisiała folia, łózko stało na samym środku pokoju, w drzwiach folia zamiast szyby:) za scianą mój tato:) to była nasza 1 noc na nowym mieszkanku i te walentynki wyszły owocne:))
A co do pobudek, to ja też przywykłam do nieprzespanych nocy, choć nie wymęczają mnie strasznie. Córka długo nie przesypiała całej nocki, budziła sie nad ranem na mleko, teraz dopiero ok 3 lat śpi porządnie od 8 do 8:)
ale tak to w życiu jest, jedno śpi, wiec drugie nadrabia:)
oj, i tak jest kochany, spi juz od 9.30 i jeszcze nie "wstał" wiec na spokojnie mogłam ugotować obiadek, posprzątać i zrobić pranie.

Ostatnia edycja:
Ja na noc kaloryfer wyłączam całkowicie inaczej nie dałoby się spać, do tego często jeszcze ustawiam okno na rozszczelnienie a jak się zrobi nieco cieplej to całą noc będzie otwarty lufcik:tak:

Witam poniedziałkowo!
Mój w pracy, Mała ćwiczy obroty na macie, próbuje, stęka i się złości jak jej nie wychodzi :-) No a ja kawusia i BB standardowo :-)
Walentynki minęły całkiem przyjemnie, praktycznie cały dzień mieliśmy gości, a Amelka o dziwo zniosła to całkiem dobrze. Bo zawsze jak gdzieś idziemy i jest tam pełno ludzi to się drze i denerwuje, ale na swoim gruncie widać jej to nie przeszkadza :tak:
Bidulka chyba katarek złapała, w sumie nie katarek, ale jedną dziurkę ma zapchaną :wściekła/y: i nie mogę jej odblokować :wściekła/y: siedzi jakieś dziadostwo głęboko i ani sól morska, ani frida nie pomagają, ehhh

Dziewczyny rameczke kupilam na allegro jak z reszta chyba wszystko co mam w domu :-D sa przerozne ja kupilam u tego sprzedawcy
RAMKA Z GLINĄ GRAWEROWANA na prezent, na chrzest (909784448) - Aukcje internetowe Allegro

I jak widzicie ta glina jest na cala ramke a u mnie zostala tylko na srodku bo ja tak zdezelowalam przy robieniu :-D do tego jak schla to mi sie powyginala i w ramke nie miescila wiec musialam skubac ;-) oj ciezko bylo teraz jak dzieciaczki wieksze moze latwiej bedzie ja robilam w pazdzierniku.

Odebralam dzis wyniki moczu na razie ogolne bo posiewu jeszcze nie ma w srode ma byc.Z tego co widze to wszystko ok tylko ciezar moczu ponizej normy ale niewiele no i nie wiem czy te normy to nie sa dla starszych.ale ogolnie chyba ok

ps. Wiecie co, dla mnie Walentynki to czas wspomnień- 4 lata temu poczęło się życie mojej córci:) od razu wiedziałam, ze się udało, i w urodziny 50 mojej mamy-28stycznie ogłosiłam wiadomośc, ze jestem w ciąży:)
ah to był piękny czas....[/QUOTE

jak romantycznieeeeeeeeee:tak::tak::tak:
kolezanka ma racje, piekny czas moze jeszcze powrocic;-)

Wlasnie wrocilam z mala od lekarza i okazalo sie ze mala ma niewielkie zmiany atopowe czyli AZS ale bez wskazan do leczenia sterydami i innymi takimi masciami nawed nie ma wskazania aby smarowac ja Elidelem.Jedynie co doktor stwierdzila to aby nawilzac skore malej i dac dziecku normalnie jesc..Nie mamy na sile zmieniac mleka..

Pocieszyla mnie ze Ayka ma szane z AZS wyrosnac..mam jej tez nie podawac zadnych lekow histaminowych tylko nawilzac i jeszcze raz nawilzac..

reklama
Jak ubieracie dzieci do spania ?? Bo moj Michal do tej pory spal albo w pajacyku albo w bodziaku i spiochach ale za kazdym razem byl strasznie spocony cale plecki az mokre :sorry: w koncu go kocem zaczelam przykrywac ale tak gorzej bo sie zsuwal z niego ten koc i wiecznie rozkopany co sie nie przebudzilam to odkryty :sorry: i tak teraz mysle zeby moze w samym body go klasc z golymi nozkami i pod kolderke bo koldry nie zsuwa jak myslicie chyba nie powinien zmarznac :confused: pamietam jak w szpitalu pediatra przyszla na wizyte podeszla do malego zdjela mu spiochy przykryla kocykiem i mnie opieprzyla :-D zapytala czy ja lubie w spodniach spac :eek: i ze dziecku tez lepiej z golymi nozkami :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry