Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś jak na razie jest lepiej, więc może uda mi się chociaż poodkurzać.
To się Amelce babcia trzecia trafiła. Muszę się jej jakoś odwdzięczyć. Myślałam żeby zrobić jej jakiś fajny pomysłowy album ze zdjęciami mojej małej, co o tym myślicie??

. A jak cieszy, prawda?

jeszcze gorzej niz na kacu
Ale musialam sie w koncu zajac sprzataniem w domu bo juz sie o wlasny cien potykalam ;-) przy dziecku ciezko zachowac porzadek co nie posprzatam to zaraz gdzies cos lezy
a teraz juz mam czas na relax ;-) misio mi dzis zasnal podczas obiadku je ladnie lyzeczka za lyzeczka coraz mniejsze oczka i nagle fik zasnal z lyzeczka w buzi
a ja zaraz robie kebaba w tortilli ;-) a dzis wieczorem postanowailam napic sie desperadosa i lezec przed tv
na polsacie dzisiaj "I kto to mowi" film stary jak swiat ale lubie za kazdym razem go ogladac
takie fajne te dzieciaczki czasem jak na Miska patrze to mi sie wlasnie z tym filmem kojarzy i sie zastanawiam co on sobie mysli :-);-) A jutro "Nigdy w zyciu" kocham ten film i juz chyba ze 100 razy obejzalam i jeszcze raz obeje a co !! pamietam ze mnie strasznie podniosl na duchu jak mnie moj byly z ktorym juz bylam zareczona zostawil .. to byly czasy ,,,