reklama

Wrzesień 2009

reklama
Fredka1 moja mala ma podejrzenie o AZS ( w poniedzialek sie dowiem na 100% co to jest).Ja tez polecam Dicoflor 30 Ayka bierze go juz od ponad miesiaca i widze poprawe z jej skora.Daje jej Docoflor w kapsulkach i jeszcze dlogo bede jej go dawac ok 4 m-c.

Na forum o atiopi polecaja tez Beneflore.
Mojim zdaniem warto abys zajrzala na forum Atopowe Zapalenie Skóry • Zobacz dział - Dziecko z AZS mozna tam sie wiele rzeczy dowiedziec o AZS.

Pozdrawiam i zycze zdrowia dla Ali

To ja się pochwalę, cała noc nie przespana, cyc chyba co godzinę i rezultat w samo południe tzn MAMY JUZ DRUGIEGO ZĄBKA:)
rosną Bartusiowi jak grzyby po deszczu:)

Moja mała też robi minkę do płaczu jak widzi inną twarz niż domownika ale najbardziej jak jesteśmy u kogoś w domu, na swoim gruncie czuje sie pewniej i szybko zaczyna się uśmiechać:tak:myślę że dziecko płacze nie dlatego że ten pochylający się nad nim człowiek jest "zły" tylko dlatego że jest wrażliwe i czuje się niepewnie widząc obcą lub dawno niewidzianą twarz

Napisalam wczesniej dlugiego posta i mi go wcielo...

szyszunka gratulecje dla Bartusia.

Fredka1 moja mala ma podejrzenie o AZS ma takie same plamki jak twoja Ala.Te plamki umieszczone sa na przedramieniu i ponizej lokcia,wczesniej tez miala je na buzi (jak na skaze bialkowa) ale dokad daje jej Dicoflor buzie ma ladna wszystko zniklo..z tego co widze to ja te plamki nie swedza przesypia spokojnie nocki, do pielegnacji skory uzywamy serie Emolium i jak narazie u nas sie sprawdza..Nie daje jej zadnych masci gdyz niechce jej podawac sterydow..mam w domu Elidel ale do poki nie upewnie sie na 100% ze to AZS to jej tym kremem nie posmaruje.

w poniedzialek idziemy do prof. z dermatologi dzieciecej to mam nadzieje sie sie dowiem co za dziadostwo ma moja mala..a oprocz skory to mamy jeszcze przetrwaly przewod tetniczy i jak ta dziorka sie nie zamknie to czeka nas operacja..

Zycze zdrowia dla Ali

Nadulec, życzę Wam, żeby to niebyła skaza, ani azs. Trzymam kciuki. A co do dziurki. Miejmy nadzieje, że będzie dobrze. Głęboko w to wierzę.

Kiedy będziesz wiedziała co dalej apropos operacji?

Szyszunka gratulacje dla brzdąca!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry