reklama

Wrzesień 2009

reklama
za 27 i pol godziny moj synek skonczy 5 miesiecy:-)Boże jak czas szybko leci szok.za nim się obejrze to do szkoly zacznie chodzic heh.
ja dzis z mama objadlysmy sie faworkami.dobrze ze moje kochanie tego nie widzi bo z nou nazekalby ze chodze i gadam ze gruba jestem hihi:-Dale tak szczerze chcialabym zeby juz wrocil z tej delegacji.

Moja babcia zawsze robila faforki...tesknie za tym:tak: sama jeszcze nigdy ich nie robilam...
zjadlam dzis 2 paczki belgijskie-nie to co polskie:no:buuu

liviiiaa naj dla szkrabika:-):tak:

Dziewczyny macie jakis sposob na zatwardzenie u dzieciaczkow?Moj maly od 3 dni nie potrafi zrobic kupki,widac ze sie meczy,zrobil tylko takiego suchego bobka.Do tej pory nie mial z tym problemu,robil nawet kila razy na dzien.Jest na cycu i chyba po deserku (owoce lesne) ma z tym problem:-(:-(:-(

Dziewczyny macie jakis sposob na zatwardzenie u dzieciaczkow?Moj maly od 3 dni nie potrafi zrobic kupki,widac ze sie meczy,zrobil tylko takiego suchego bobka.Do tej pory nie mial z tym problemu,robil nawet kila razy na dzien.Jest na cycu i chyba po deserku (owoce lesne) ma z tym problem:-(:-(:-(

I moj Michal po takim deserku mial zatwardzenie chyba po jagodach. ale pomogla mu herbatkia hipp ulatwiajaca trawienie a jak nie to zwyczajna woda przegotowana. do 10 dni ponoc dziecko moze nie robic ( o ile sie oczywiscie nie meczy) jesli sa problemy to w ostatecznosci czopki. Teraz moj Michas tez jakos rzadziej kupcia i mam wrazenie ze to chyba po kleiku ma zatwardzenie i obiadkach ...

I moj Michal po takim deserku mial zatwardzenie chyba po jagodach. ale pomogla mu herbatkia hipp ulatwiajaca trawienie a jak nie to zwyczajna woda przegotowana. do 10 dni ponoc dziecko moze nie robic ( o ile sie oczywiscie nie meczy) jesli sa problemy to w ostatecznosci czopki. Teraz moj Michas tez jakos rzadziej kupcia i mam wrazenie ze to chyba po kleiku ma zatwardzenie i obiadkach ...

Dziękuję:-)

Hey
Sto latek dla 5-miesięczniaków:-)(my skończymy 5 miesięcy w walentynki, jak sweet:))
Co do ulewania. Moja ma refluks. Niby ktoś podpowiedział mi gęste mleczko. Piła human 1plus i dalej ulewała. Po kaszy i jabłku nie ulewa, choć jak poipije mleczkiem mamusi to pózniej chlup z jabuszkiem. Teraz już mniej ale tak samo wybudza się bo męczą Ją gazy a trzymam Ją po 30 min, uciążliwe w nocy i tak nie odbija więc do łóżeczka i po jakimś czasie jęczy. Też lekarka powiedziałą, że ma minąć po 6 miesiącu także czekamy. Dobrze przybiera takż enie jest to aż tak niepokojące. Marwi mnie to zarasające szybko ciemiączko i małą głowka40,5cm urodziłą się w sumie z małą głowka 32,5, a ciemiączko też malutkie 1x1 tylko wtedy myślałąm że to dobrze. No nic jedziemy w środę do neuroloszki, zobaczymy co nam powie.

dziekujemy wszystkim za zyczonka :tak:

A u mnie pojawilo sie jakies plamienie :-( co to moze byc ?? nigdy miedzy miesiaczkami nei mialam czegos takiego a teraz dwa dni temu sie pojawilo pozniej cisza i dzis znow a do okresu jeszcze ponad tydzien :baffled:

reklama
Kurcze cos spac nie moge zupelnie jak wtedy gdy bylam w ciazy :sorry: ale tak tesknie za tym stanem ;-) jak widze brzuszki to tak sentymentalnie mi sie robi :sorry:

Michal dzis jakas odmiane przeszedl o 18 juz go wykapalam bo mi kupcie zrobil i juz nie chcialam go na godzine przebierac i po kapieli zasnal i spi i spi i spi ... chyba juz na noc ... tylko musze mu butle jeszcze przez sen wepchac bo ostatnio jadl o 17 :sorry:
Tak mysle czy nie zmienic mu tego mleka bo jakos tak niechetnie ostatnio je moze mu sie odwidzialo :confused: tylko jestem teraz w trakcie przechodzenia na mleko nastepny . Mislicie ze moge mu zaczac podawac jakies zupelnie inne ?? Bo u mnie w przychodni to sie nie doweim zawsze slysze od pediatry " a wszystko to to samo" i ze duzo osob kupuje bebilon ale to tez tak bez przekonania. kiedys mu go dawalam i nie wiedzialam nic specjalnego w nim. a teraz juz sama nie wiem jakie mu dawac. Moze Nan ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry