reklama

Wrzesień 2009

ja mam takie ramki z jednej strony stopka w srodku zdjecie z drugiej strony raczka. Odciskalam w glinie ale ile sie musialam nameczyc :sorry: co Michal poczul ze mu gline przykladam to zabieral :sorry: i wszystko bylo wymazane i wyciapane w glinie ale w koncu sie udalo - efekt niesamowity :tak:

Załączniki

• 100_9360.jpg
    100_9360.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 74
reklama
z okazji wczorajszego dnia św. Walentego chce powiedzieć, ze Was kocham:) a zwłaszcza nasze forumowe Bąbelki!!!

Co do mnie, to siedzę u teściów, zasypało nas totalnie, wieć wczoraj mieliśmy pospolite ruszenie, łopaty w dłoń i odśnieżaliśmy drogę dojazdową do posesji, masakra, steper i siłownia to pikuś!!!

No i nie wiem co sie dzieje, ale to chyba nie wina zębów, ale mały budzi mi sie w nocy chyba ze 20 razy!! dałam mu na noc czopek, po wczorajszej takiej imprezie, ale było tak samo, wydaje mi sie, że to wina zbyt suchego powietrza, bo i ja sie budziłam i piłam, bo w buzi sucho........nie wiem, ale jestem wymordowana!!!!padam na pysk, córkę już wysłałam na dół do babci, a ja "dochodzę" do siebie.

No i nie wiem co sie dzieje, ale to chyba nie wina zębów, ale mały budzi mi sie w nocy chyba ze 20 razy!! dałam mu na noc czopek, po wczorajszej takiej imprezie, ale było tak samo, wydaje mi sie, że to wina zbyt suchego powietrza, bo i ja sie budziłam i piłam, bo w buzi sucho........nie wiem, ale jestem wymordowana!!!!padam na pysk, córkę już wysłałam na dół do babci, a ja "dochodzę" do siebie.

u nas to samo:( masakra i w dzień tak samo:(

reklama
szyszunka , naftanalek- ja miałam podobnie, obizyłam więc temp w sypialni, teraz około 19-20 stopni jest, nawiżenie podskoczyło i mała nie budzi się już co chwila by napić się :-), pobudka była tylko 2 x na jedzonko ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry